2024/04/18

 

HOROSKOPAS GEGUŽĖS 31 D.

Unsplash nuotrauka

Gegužės 31-oji – Pasaulinė diena be tabako; Pasaulinė šviesiaplaukių diena; Pasaulinė išsėtinės sklerozės diena.

AVINAS. Tęsiasi palankus metas tartis dėl interesų suderinimo, derybų, tarpininkavimo. Įmanomas taikus konflikto sprendimas, kompromisas. Meilės srityje ne taip sklandu, tačiau pastebimas pagerėjimas.

JAUTIS. Derėtų pasirūpinti kūno ir sielos sveikata. Tačiau neužmirškite ir tų, kurie yra šalia jūsų. Jų poreikiai ne mažiau svarbūs. Susitikimai su draugais ir pažįstamais turėtų nenuvilti.

DVYNIAI. Šiandien mintys vis grįš ir grįš prie vaikų aktualijų, jų ugdymo, laisvalaikio, bendrų pramogų. Regis, jau ir vasaros atostogos šmėkščios jūsų planuose. Pernelyg nelepinkite augančios kartos, atsižvelkite į šeimos galimybes.

VĖŽYS. Šiandien noriai leisite laiką gamtoje, šeimininkausite virtuvėje, bendrausite su artimais žmonėmis, empatiškai klausysitės svetimų bėdų ir džiaugsmų. Gali užsimegzti romantiška intriga.

LIŪTAS. Šiandien seksis mokytis ir mokyti, teikti ar imti interviu. Regis, darysite tai lengvai, tarsi be pastangų, o jūsų bendravimo stilius visiems bus priimtinas. Informacija pati jums „plauks“ į galvą, o atsakymai atsiras savaime.

MERGELĖ. Ši diena tarsi skatins apsispręsti dėl nekilnojamojo turto ar verslo aktualijos, norimos prekės ar paslaugos užsakymo, nuomos ar pan. Lengvai šmaikštaujant atsitiktinai gali nuskambėti naudingas pasiūlymas.

SVARSTYKLĖS. Regis, emocijos šiandien ims viršų. Labiau gailėsite savęs ir jums rūpinčių žmonių, būsite linkę kiek pataikauti savo ir jų įgeidžiams. Nepersistenkite – kas per daug, tas tampa nevertinga.

SKORPIONAS. Nors diena atrodys rami, gali tyvuliuoti tam tikros povandeninės srovės užkulisinių intrigų pavidalu. O gal padvelks ir slaptos romantikos pagunda… Veikiausiai drąsos jums užteks tik pasvajojimui apie meilės nuotykį.

ŠAULYS. Šiandien nenuobodžiausite, nes nusimato susitikimas su draugais. Regis, daug judėsite ir malsite liežuviu. Vakaras turėtų padovanoti įdomių potyrių ir daugiau populiarumo.

OŽIARAGIS. Regis, padirbėti jums teks iš peties, nes nebus už ko pasislėpti nuo budriai sekančių akių. Galbūt pavydūs gerbėjai ar konkurentai gaudo kiekvieną galimą jūsų suklupimą. Nepiktnaudžiaukite savo padėtimi bei teisėmis.

VANDENIS. Šiandieną daug galvosite apie studijas, keliones, tarptautinius įvykius, išvykusius draugus, artimuosius. Tikriausiai vyksite į konferenciją, renginį arba pas tuos žmones, su kuriais susitinkate gana retai.

ŽUVYS. Regis, jūs skaičiuosite savo arba ne savo pinigus, santaupas. Pravartu suplanuoti, kiek ir kam galite išleisti pinigų, įvertinti būsimus savo poreikius ir taupymo būtinybę.     

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video