2024/04/18

 

VALSTIEČIAI TURI NAUJĄ SKYRIAUS PIRMININKĄ

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Kupiškio skyriaus pirmininke išrinkta Eglė Blaževičienė.Ją pasveikino jos pirmtakas Vidmantas Paliulis. Nuotrauka iš asmeninio Eglės Blaževičienės albumo

Pasibaigus savivaldos rinkimams pasikeitė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) Kupiškio skyriaus pirmininkas. Ilgametį šio skyriaus vadovą Vidmantą Paliulį, kuriam du kartus nepavyko tapti rajono meru, pakeitė Eglė Blaževičienė. Taip buvo nuspręsta visuotiniame partiečių susirinkime kovo 30 dieną.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Atsisakė kandidatuoti

V. Paliulis sakė, kad atėjo laikas pailsėti. LVŽS Kupiškio skyriaus pirmininko pareigas jis ėjo aštuonerius metus.

„Prieš dvejus metus norėjau pasitraukti iš šių pareigų, bet bendrapartiečiai manęs nepaleido ir sutikau šias pareigas kurį laiką eiti toliau. Kas dveji metai per visuotinį skyriaus narių susirinkimą renkamas jo pirmininkas, turi vykti rotacija.

Šį kartą irgi buvo pasiūlyta mano ir Eglės kandidatūra. Aš atsisakiau pretenduoti į skyriaus pirmininkus. Reikia ir šioje veikloje pokyčių, naujų idėjų, jaunatviškos energijos. Kai pradėjau dirbti Karsakiškio seniūnijoje, Panevėžio rajone, pasidarė daug sunkiau suderinti darbą ir partijos skyriaus pirmininko pareigas. Negaliu dažnai atsiprašinėti iš darbo, be to, ir važinėti į Kupiškį nemažas atstumas.

Toliau dalyvausiu partijos skyriaus veikloje, dirbsiu rajono Taryboje. Partijos strategija lieka ta pati“, – kalbėjo V. Paliulis.

Apie pareigas ir gandus

E. Blaževičienė teigė, kad per visuotinį rinkiminį partijos skyriaus susirinkimą Seimo narys Jonas Jarutis, kuris yra šio skyriaus narys, pasiūlė V. Paliulio ir jos kandidatūrą į skyriaus pirmininkus.

Plačiau skaitykite balandžio 1 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Atrodo nelabai linksmi kaip jaunavedžiai per trečiąsias vestuves….

Rekomenduojami video