2024/03/19

 

KUPIŠKIO POLIKLINIKOJE – NAUJAS CHIRURGAS

Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centre pradėjo dirbti gydytojas chirurgas Paulius Bagurskas. Autorės nuotrauka

Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centro gydytojų kolektyvas turi naują specialistą. Nuo kovo 22 dienos pradėjo dirbti gydytojas chirurgas Paulius Bagurskas. Jis poliklinikoje pacientus konsultuos kartą per savaitę. Pasak įstaigos vadovės Elonos Brinkaitės, kadrų kaita tęsis ir toliau.

Jurga BANIONIENĖ

Žada pokyčius

Poliklinikos vadovė sakė, kad jos tikslas – prisikviesti dirbti šeimos gydytojų. Taip pat trūksta vieno odontologo. Reikalingas gydytojas ginekologas.

„Minčių plėtrai tikrai yra. Nemanau, kad kadrų kaita vyks labai greitai. Atleidimų nebus, kiekvienas specialistas pas mus reikalingas, jis vertinamas, bet kad gydymo įstaiga galėtų plėstis, užtikrinti kokybiškų paslaugų teikimą, reikia atsinaujinti, tai supranta ir personalas. Turime pritraukti į įstaigą pacientų, kad žmogus ateitų, jis turi žinoti, kokią paslaugą, ar kokybišką ją gaus“, – kalbėjo E. Brinkaitė.

Kupiškio poliklinikos direktorė Elona Brinkaitė teigia turinti minčių gydymo įstaigos plėtrai.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Chirurgai – du

Gydytojas chirurgas Vincas Dražba poliklinikoje dirbs ir toliau. Jis konsultuos keturias dienas per savaitę. Pasak direktorės, jis planuoja dirbti, kol galios gydytojo licencija.

„Mes bendru sutarimu sumažinome darbo krūvį. Atsirado galimybė pasikviesti naują gydytoją, jauną specialistą P. Bagurską, prisikalbinome, kad važinėtų į Kupiškį iš Panevėžio.

Pagrindinės gydytojo veiklos kryptys yra tulžies pūslės, pilvo, kirkšnies išvaržų, odos darinių, kryžkaulio cistų, žarnyno operacijos, pūlinių atvėrimai, nagų rezekcijos. Jis konsultuoja suaugusius dėl bendrosios ir pilvo chirurgijos patologijų. Gydytojas chirurgas V. Dražba, kaip ir anksčiau, priiminės pacientus dėl įvairių traumų“, – sakė E. Brinkaitė.

Plačiau skaitykite kovo 25 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Į Kupiškį atvyko dar vienas šundaktaris.

  • kokie jūs šlykštūs,džiaukitės tariamieji daktarai,kad jumis kas dar rūpinasi o ne pilkyte savo bjaurąstį ant viso pasaulio kas tokius bjaurybes gali dar gydytiatsirado mat vertintojai,

  • Linku gydytojui sėkmės darbe ir adekvačių pacientų. Tikėkimės, kad tie nestabilūs nešiojantys gandus gaus pagalbą ne chirurginę, bet pas tam tikros srities specialistus.

  • Ku toks chirurgas, geriau jau nebuna nei kokia, firminis tik laikui praleist ir pinigam pasimt. Geriau tau laimingo kelio vaziuok is kur atvaziaves.

  • Tyrimo metu buvo nustatyta, kad Julių apžiūrėjęs ir gydymą paskirti turėjęs chirurgas P.Bagurskas neatliko visų būtinų veiksmų. Tarnybos specialistų vertinimu, gydytojas privalėjo atlikti papildomus tyrimus, tačiau to nepadarė. Be to, neįvertino, kokios būklės pacientą išleidžia namo, ir vėliau paaiškėjo, kad tai nulėmė žmogaus mirtį.

Rekomenduojami video