2024/04/24

 

KOKIE BALDAI BŪTINI VAIKO KAMBARIUI?

Vaiko kambario baldai tokie pat svarbūs, kaip ir kiti namų baldai. Kai jūsų vaikas pradeda peraugti savo lovelę, turite nuspręsti, kaip suprojektuoti ir papuošti jo erdvę. Įsitikinkite, kad įtraukite kai kuriuos svarbiausius vaiko miegamojo baldų elementus, kad užtikrintumėte, jog jie būtų patogūs savo erdvėje. Skaitykite toliau, norėdami gauti patarimų ir gudrybių, kaip padėti savo vaikams prisitaikyti prie savo kambario ir išlaikyti jį švarų bei tvarkingą.

Vieta miegoti

Svarbiausias bet kurio miegamojo bruožas yra lova. Vaiko prašymai gali suvilioti jus net pastatyti lenktyninio automobilio lovą jo kambaryje, bet jei norite kažko, kas tarnautų, rinkitės tvirtą rėmą, kuris liks su jumis kartoms. Daugumoje vaikų kambarių yra dvi atskiros arba viengulės lovos, kad atitiktų kambario dydį ir būtų vietos veiklai bei kitiems baldams.

Profesionalo patarimas: rinkitės didelę lovą arba dviaukštę lovą. Kai kurie geriausi jūsų vaiko prisiminimai nutinka per vaikystės miegą.

Drabužių vieta

Vaikai greitai išauga drabužius, todėl jie linkę daug jų susikaupti. Be to, tėvai ir artimi giminaičiai dažnai perka jiems naujus drabužius, kurie kaupiasi jūsų namuose. Net ir su spinta gali prireikti papildomų komodų ar drabužių spintų, kad sutvarkytumėte savo vaikų drabužius. Kai jie paaugs, jie norės pasirinkti savo aprangą.

Profesionalų patarimas: pastatykite veidrodį vaiko kambaryje, kad paskatintumėte jį apsirengti pačiam. Veidrodžiai puikiai tinka dekoravimui, bet taip pat padeda ugdyti pasitikėjimą.

Vieta žaislams

Skatinkite savo vaiką laikyti žaislus savo kambaryje. Jei po kojomis dažnai randate lėles, plastikinius automobilius ir kitus mažus daiktus, galite padėti savo vaikui išlaikyti tvarką. Kai kurie iš geriausių baldų variantų žaislams laikyti yra šie:

  • Skrynios;
  • Žaislų dėžės;
  • Lentynos.

Vieta skaitymui

Nesvarbu, ar iš mokyklos, ar iš draugų ar šeimos narių, jūsų vaikas greičiausiai turi knygų kolekciją, kurią reikės sutvarkyti. Tvarkinga vieta knygoms skatina vaikus skaityti. Naudokite nedidelę knygų lentyną, kuri tinka jūsų vaiko kambario dekorui ir turi lentynas, kurias jie gali pasiekti. Jei turite vietos, pastatykite kėdę ir rašomąjį stalą, kad sukurtumėte jaukią vietą skaityti ir mokytis, išskyrus lovą.

SEOvoras inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.392

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video