2024/03/28

 

METEOROLOGIJOS DIENĄ NE PRO ŠALĮ STEBĖTI APLINKĄ

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kovo 23-ioji – Pasaulinė meteorologijos diena.

1950 m. kovo 23-iąją pradėjo veikti Pasaulinė meteorologijos organizacijos konvencija, kurią patvirtino Jungtinių Tautų Organizacija. Pasaulinė meteorologijos diena pradėta minėti nuo 1961 m.

Lietuvoje pirmieji meteorologiniai stebėjimai atlikti 1770 m. Vilniaus universiteto astronomijos observatorijoje. Dabar didžiausius meteorologinius tyrimus mūsų šalyje atlieka Lietuvos hidrometeorologijos tarnyba.

HOROSKOPAS kovo 23 d.

Pixabay nuotrauka

AVINAS. Nors būsite emocionalūs, šiandien jums pavyks susitvardyti ir be kliūčių laikytis darbotvarkės. Vakare palepinsite save žemiškais malonumais, komfortu.

JAUTIS. Diena nebloga, energetiškai rami, jausitės atsipalaidavę. Visgi tai neišeis į naudą tiems, kurie privalo energingai darbuotis ir daug nuveikti. Vargu ar tai pavyks.

DVYNIAI. Šios dienos eigoje spėsite ne tik pasidarbuoti, bet ir užsiimti visuomenine veikla, susitikti su draugais ar pažįstamais. Galite pasireikšti kaip geri organizatoriai. Visgi vakare jausitės taip, lyg būtumėte išeikvoję visą energiją.

VĖŽYS. Ši diena turėtų būti gana įdomi. Galite užmegzti reikšmingą pažintį, sulaukti reikalingos pagalbos arba rimtų pažadų. Turėkite omenyje, kad tarpusavio susitarimai jus ilgam įpareigos.

LIŪTAS. Būsite praktiški, racionaliai mąstantys, organizuoti, bet kartu stengsitės aprėpti ir gauti daugiau, nei įmanoma. Galite sulaukti siūlymo ar spaudimo keisti darbo metodus, imtis reformų ar pan.

MERGELĖ. Tai gali būti produktyvi finansinių reikalų diena. Taip pat ji gali tapti išlaidavimo diena. Regis, įsigyti pirkiniai jūsų nenuvils ir tinkamai pasitarnaus pagal paskirtį.

SVARSTYKLĖS. Būsite pakankamai vertinami, bet turbūt norėsite dar daugiau naudos, pagarbos. Regis, sugebėsite naudingai išnaudoti kitus. Domins psichologijos ir transcendentinės temos.

SKORPIONAS. Norėsis aktyviau veikti profesijos srityje, versle. Problemų gali kilti asmeniniuose santykiuose arba dėl finansų, mokesčių. Svarbu paisyti ir kitų žmonių interesų.

ŠAULYS. Darbe galimos reformos, naujovės. Galite sudaryti naudingą sutartį. Tikėtinas pasiūlymas dėl geresnio darbo, nuomos ar pan. Tačiau pagundos, kurioms norėsis pasiduoti, gali per daug kainuoti

OŽIARAGIS. Tikriausiai šiandien panorėsite išbandyti jėgas ir išmonę visur, kur tik įmanoma. Jaudinamų įspūdžių suteiks aistros objektas. Viskas bus gerai, jei nepritrūks supratingumo, noro suvokti kitų žmonių jausmus, mintis.

VANDENIS. Dieną suksitės kaip vijurkai – ir darbų netrūks, ir informacijos bei žinių prireiks. Vakaras bus emociškai sunkesnis. Regis, rūpesčių kels jūsų šeimos nariai.

ŽUVYS. Šiandien pravartu kalbėtis apie atlyginimo padidinimą, įkainių koregavimą, verslo aktualijas ir pan. Jeigu svajojate kažką įsigyti, taupote pinigus, pats metas tai įgyvendinti.

ELTA

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video