2024/03/29

 

ŠIMTMEČIUI ARTĖJANT, VĖLIAVOS – NE DEFICITAS

Įsigyti valstybinę vėliavą ar nusipirkti įvairios tautinės atributikos Kupiškyje – ne problema. Metanojos Žilėnaitės nuotrauka

Vos daugiau nei po savaitės minėsime valstybės atkūrimo šimtmetį. Kaip ir šios, taip ir kitų valstybinių švenčių dienomis, būtina iškelti trispalvę. Prekybininkai pastebi, kad prieš artėjančią svarbią sukaktį vėliavos turi vis didesnę paklausą.

Kurgi galima jų įsigyti Kupiškyje? Jau matyti ir gražių iniciatyvų puošiant įstaigas, įmones, šventei po truputį ruošiasi ir rajono gyventojai.

Jurga BANIONIENĖ

Šventės laukia

Pasižvalgėme po Kupiškio parduotuves ir domėjomės, ar jose prekiaujama Lietuvos valstybinėmis vėliavomis.

Jų galima įsigyti ir parduotuvėje „Pipiras“. „Žmonės užeina, paklausia, ar turime, pasiteirauja kainų, perka, bet kad labai aktyviai, taip nėra, gal dar truputį ankstoka“, – kalbėjo pardavėja Aldona Baltrūnienė.

Vėliavos kaina – 21,40 Eur. Anot pašnekovės, anksčiau buvo ir pigesnių, bet jas išpirko. Brangesnės vėliavos – kokybiškesnės, pasiūtos iš tvirtos medžiagos. Nors jų į parduotuvę atvežta nedaug, – pardavėja tikino, kad jei tik atsiras didesnė paklausa, tiekėjai pristatys daugiau vėliavų.

Pasak pardavėjos, labai išaugo spalvoto popieriaus prekyba.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Tikriems lietuviams Vasario 16-oji yra didziausia svente. Veliavos neturi ar neiskelia tik tam tikri specifiniai zmones…

Rekomenduojami video