2024/04/24

 

STUDENTĘ SUŽAVĖJO MOKSLINĖ TIRIAMOJI VEIKLA

Kraštietė, iš Alizavos kilusi Dalė Miknevičiūtė, šiuo metu studijuoja Kauno technologijos universiteto Panevėžio technologijų ir verslo fakultete. Aktyvi mergina įsitraukė į mokslinę tiriamąją veiklą – ji dalyvauja įgyvendinant Europos Sąjungos finansuojamą projektą, kurio tikslas – išryškinti strateginių pokyčių krypčių identifikavimo ir pokyčių valdymo procesų organizacijose sąveiką.
Dalės manymu, šiais laikais organizacijų vadovai privalo suvokti pokyčių svarbą ir priimti tai ne kaip sudėtingą ir daug išlaidų reikalaujantį procesą, o kaip investiciją bei galimybes nuolatos tobulėti.

Jurga BANIONIENĖ

Pasirinkimu džiaugiasi

Dalė šiuo metu yra industrinių technologijų vadybos trečio kurso studentė. Ji šią specialybę pasirinko siedama savo karjerą su pramone bei verslu ir tikėdamasi, kad studijuodama įgis organizacinių, komunikacinių, lyderystės kompetencijų, pagilins ekonominį ir finansinį išprusimą, kuris, pašnekovės manymu, yra reikalingas kiekvienam piliečiui.

„Studijų pasirinkimui įtakos turėjo ir vieta. Norėjau mokytis arčiau namų, taip ekonomiškiau kiekvieną savaitgalį grįžti aplankyti mamą, o ir pats Panevėžys man gerai pažįstamas ir mėgstamas miestas. Čia yra visos reikalingos institucijos, taip pat ir pramogų, nėra didelių eismo spūsčių. Studijos klostosi puikiai, mano mokymosi vidurkis – 9,7 balo. Jeigu sekasi, tai reiškia, kad sėdžiu savo rogėse, todėl esu labai patenkinta šiuo pasirinkimu. Patinka ne tik studijuojami dalykai, bet ir pats fakultetas. Aukštos kompetencijos dėstytojai yra supratingi ir draugiški, visuomet randa laiko studentų klausimams ir pageidavimams. Veikia studentų atstovybė, į kurią įsitraukiau ir aš. Kartu organizuojame fakulteto renginius, įsiliejame į Panevėžio miesto iniciatyvas bei nacionaliniu mastu žinomas socialines akcijas. Be viso to, dalyvauju ir mokslinėje veikloje: pernai skaičiau pranešimą kasmetinėje fakulteto studentų mokslinėje konferencijoje „Technologijų ir verslo aktualijos 2017“ ir Lietuvos statistikos departamento dokumentų rengimo Panevėžio skyriuje“, – džiaugėsi D. Miknevičiūtė.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video