2024/03/29

 

SKANDALINGA BYLA SUTRAUKĖ GAUSŲ ŽURNALISTŲ BŪRĮ

Į teisiamųjų suolą atsisėdęs seksualiniu priekabiavimu kaltinamas buvęs Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro vadovas Linas Marijus Zaikauskas savo kaltės niekuomet nepripažino. Jurgos Banionienės nuotraukos

Į teisiamųjų suolą atsisėdęs seksualiniu priekabiavimu kaltinamas buvęs Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro vadovas Linas Marijus Zaikauskas savo kaltės niekuomet nepripažino.
Jurgos Banionienės nuotrauka

Penktadienį Kupiškio rajono apylinkės teisme atversta seksualiniu priekabiavimu kaltinamo buvusio Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro vadovo Lino Marijaus Zaikausko baudžiamoji byla. Didelio visuomenės dėmesio sulaukęs skandalas bus nagrinėjamas uždaruose posėdžiuose. Tokią neskundžiamą nutartį šią savaitę priėmė teisėjas Raimundas Rakauskas.

Audinga SATKŪNAITĖ

Į teismą atlydėjo gyvenimo draugas

Prieš teismo posėdį prie pastato būriavosi didelė minia žurnalistų ne tik iš laikraščių, bet ir iš pagrindinių Lietuvos televizijos kanalų. L. M. Zaikauskas atvažiavo prieš pat teismo pradžią. Kiek anksčiau atvyko aktorė Erika Račkytė, atlydėta gyvenimo draugo, buvusio kupiškėno Beno Navanglausko.

Prasidėjus uždaram posėdžiui žurnalistų kalbinamas, kaip visą tą laiką gyveno Erika, jis teigė, kad patiriamas didžiulis spaudimas, vargina žiniasklaidos dėmesys. B. Navanglauskas pripažino, kad laukia nelengva kova. „Jam ( L. M. Zaikauskui – aut. past.) paprasčiausia būtų prisipažinti ir atsiprašyti, bet jis to nedaro. Kovosime toliau“, – kalbėjo jis. B. Navanglauskas tikino neabejojantis buvusio Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro vadovo kalte.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Ot koks baisus ,,nusikaltimas“, seksualinis priekabiavimas, paprasčiausia gyvenimiška veika. Nuteisti ,,nusikaltėlį“ aukščiausia mirties bausme – ai, jau tokios nebėra… tai iki gyvos galvos! Demokratinis idijotizmas…

Rekomenduojami video