2024/03/29

 

BENAMIUS KETURKOJUS – Į PANEVĖŽIO GYVŪNŲ PRIEGLAUDĄ

Gyventojai apie valkataujančius šunis ir kates gali pranešti Savivaldybės Teisės ir viešosios tvarkos skyriaus specialistams, kurie aiškinsis situaciją. Valio Staburo nuotrauka

Gyventojai apie valkataujančius šunis ir kates gali pranešti Savivaldybės Teisės ir viešosios tvarkos skyriaus specialistams, kurie aiškinsis situaciją.
Valio Staburo nuotrauka

Valkataujančiais šunimis ir katėmis nuo šiol rūpinsis Panevėžio gyvūnų globos draugija. Su ja neseniai Kupiškio rajono savivaldybė pasirašė oficialią bendradarbiavimo sutartį.

Jurga BANIONIENĖ

Pasirinko Panevėžį

Šia sutartimi Panevėžio gyvūnų prieglauda įsipareigoja priimti beglobius gyvūnus, kuriuos jiems atveš Savivaldybės administracija. „Gavę pranešimą apie benamius gyvūnus, mes patys juos nugabensime į Panevėžį ir Panevėžio gyvūnų globos draugija juos priims. Iki tol būdavo pavieniai kartai, kai gyvūnus veždavome į Panevėžį, Uteną, dabar sudarėme konkrečią sutartį“, – sakė administracijos direktorius Marius Mališauskas.

Tokias paslaugas teikia ir Utenos gyvūnų prieglauda, tačiau, pasak pašnekovo, Panevėžio gyvūnų globos draugija toliau pažengusi šioje srityje, todėl nutarta bendradarbiauti su ja.

Plačiau skaitykite  „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Noriunuose labai daug benamiu sunu,baisu ir i lauka iseiti nes ant kekvieno kampo pamatysi.

  • Vienas cucikas kraštiečiuose nuolat slampinėja, neseniai vaikus užpuolė apkandžiojo, veržiasi į laiptinę, jei nepraleidi griebia už kojos…

    • Kreipkites I savivaldybe,praneskite, o ne cia rasykite….

  • nebepradėkit su tais pranešimais.Yra nemažai susipykusių kaimynų,vos pamato nutrūkusį šunį,kurio savininkas darbe,tada vietoj to ,kad paskambinti savininkams,puola kaimynas pranešti tarnyboms.

Rekomenduojami video