2024/04/19

 

AKLIESIEMS IR SILPNAREGIAMS VADOVAUS TREČIĄ KADENCIJĄ

Kristina Malinauskienė Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos Kupiškio rajono filialui išrinkta vadovauti dar ketverius metus. Akluosius ji buria nuo 2009 metų. Kairėje – VšĮ Panevėžio ir Utenos regionų aklųjų centro direktorius Aloyzas Vilimas. Jurgos Banionienės nuotrauka

Antradienį Kupiškio kultūros centre vyko Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjungos (LASS) Kupiškio rajono filialo ataskaitinis rinkimų susirinkimas.

Čia sulaukta svečio – VšĮ Panevėžio ir Utenos regionų aklųjų centro direktoriaus Aloyzo Vilimo. Per susirinkimą vienbalsiai nuspręsta rajono neregių ir silpnaregių interesams atstovauti patikėti Kristinai Malinauskienei. Ji pirmininke perrinkta trečią kartą. Išrinkta ir nauja taryba, delegatas į 2018 metais vyksiantį LASS suvažiavimą.

Jurga BANIONIENĖ

Reabilitacija, užimtumas

Lietuvos aklųjų ir silpnaregių sąjunga – savarankiška neregių, silpnaregių visuomeninė organizacija, burianti šiuos žmones bendrai veiklai, ginanti jų teises. Kupiškio miesto ir rajono filialas taip pat rūpinasi sutrikusio regėjimo asmenų reabilitacija, užimtumu, skatina neįgaliųjų integraciją į visuomenę.

LASS Kupiškio rajono filiale šiuo metu yra 36 nariai, vienas ikimokyklinio amžiaus ir vienas mokyklinio amžiaus vaikas, turintys regėjimo negalią.

Plačiau skaitykite „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video