2024/03/28

 

PRITILUSIOS SODIETĖS LAUKIA GERESNIŲ LAIKŲ

Lietuvos ūkininkių draugijos Kupiškio rajono skyrius „Sodžius“ yra gausi rajono nevyriausybinė organizacija, vienijanti apie 200 narių. Aktyvių, energingų moterų, nestokojančių noro keliauti, pažinti, patirti. Pastaruoju metu apie organizaciją ir jos veiklą negirdėti. Ar pandemija viską sustabdė, ar nebėra noro rinktis ir bendrauti?

Jurga BANIONIENĖ

Palmira Penkauskienė, ilgus metus vadovavusi sodietėms, teigė, kad šių pareigų seniai atsisakė. Anot jos, veikla sustojo prasidėjus karantinui.
Tą patį patvirtino ir organizacijos vairą prieš porą metų perėmusi Regina Skemundrienė.

„Dėl koronaviruso visa ūkininkių veikla šiek tiek sustojo. Turime daug vyresnio amžiaus narių ir bijome užsikrėsti. Kol kas vyresni žmonės nelabai pageidauja susitikti. Pritilo ne mūsų vienų, bet daugelio nevyriausybinių organizacijų veikla. Pati lankau Trečiojo amžiaus universitetą, čia irgi jokie mokymai nevyksta. Žinoma, moterys nori, kad kuo greičiau galėtume susitikti. Po pandemijos, manau, vėl viską, ką esame suplanavę, darysime“, – kalbėjo Lietuvos ūkininkių draugijos Kupiškio rajono skyriaus „Sodžius“ koordinatorė.

Plačiau skaitykite sausio 25 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video