2024/04/23

 

PIRMĄ ŠV. KALĖDŲ DIENĄ IR PIRMĄ NAUJŲJŲ METŲ DIENĄ NEDIRBS NĖ VIENAS PAŠTO SKYRIUS

Pirmą šv. Kalėdų dieną, gruodžio 25-ąją, ir pirmą Naujųjų metų dieną, sausio 1-ąją, nedirbs nė vienas pašto skyrius, o kitomis šventinėmis dienomis dirbs tik dalis prekybos centruose veikiančių pašto skyrių. Šventinėmis dienomis nebus pristatoma korespondencija ir prenumeratos leidiniai, nebus vykdoma LP EXPRESS kurjerių veikla, pranešė Lietuvos paštas.

Gruodžio 24–26 dienomis ir sausio 1 d. LP EXPRESS kurjeriai nevykdys siuntų surinkimo iš siuntėjų ir siuntų pristatymo. Prieššventinėmis dienomis – gruodžio 23 d. ir 31 d. – kurjerių iškvietimo laikas bus trumpinamas 1 val. Gruodžio 23 d. visos siuntos, surinktos iš siuntėjų, bus pristatomos gruodžio 27 d., o surinktos gruodžio 31 d. bus pristatytos sausio 3 d.

Gruodžio 24–26 dienomis ir sausio 1 d. LP EXPRESS paštomatai veiks, tačiau siuntos į juos nebus pristatomos ir išimamos iš jų. Gruodžio 23 d. visos siuntos, surinktos iš paštomatų, bus pristatomos gruodžio 27 d., o surinktos gruodžio 31 d. bus pristatytos sausio 3 d.
Gruodžio 24–26 dienomis ir sausio 1 d. laiškininkai neaptarnaus apylinkių, todėl tos dienos korespondencija, siuntos bei spauda bus pristatyta iškart po šventinių dienų.

ELTOS inf.

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video