2024/03/28

 

KUPIŠKĖNEI APDOVANOJIMAS UŽ IŠTIKIMYBĘ PROFESIJAI

Zita Macerenkienė, UAB „Dailista“ komercijos vadybininkė, su ekonomikos ir inovacijų ministre Aušrine Armonaite ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentu Vidmantu Janulevičiumi po nominacijos „Profesijos riteris“ įteikimo.
Nuotrauka iš asmeninio Zitos Macerenkienės albumo

Lietuvos pramonininkų konfederacija 2002 metais yra įsteigusi nominaciją „Profesijos riteris“. Ji skiriama pagerbti iškiliausius žmones, pasižymėjusius savo profesinėje veikloje gerais rezultatais, nusipelniusius plataus pripažinimo ir pagarbos, turinčius savyje pasišventimą ir ištikimybę profesijai, aukštą profesionalumą bei profesinės garbės, etikos supratimą, visuomeniškumą, keliančius sau aukštus asmeninės atsakomybės reikalavimus, sugebančius telkti bendram ir kilniam tikslui žmones, pasižyminčius novatorišku kūrybingumu ir tolerancija nuomonių įvairovei.

Tarp šių metų nominantų yra ir kupiškėnė UAB „Dailista“ komercijos vadybininkė Zita Macerenkienė.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

„Tik manęs labai neišgirkite. Nemėgstu apie save kalbėti. Dirbu nuoširdžiai savo darbą ir tikrai nesu išskirtinė“, – pokalbio pradžioje kuklinosi Zita ir pridūrė, kad jai toks Lietuvos pramonininkų konfederacijos įvertinimas buvo didelė staigmena.

Plačiau skaitykite gruodžio 21 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Iš asmeninio albumo, niekas nepaviešino- tai pati, šį tarybinių laikų ponia sugebejo prie visų prisimuilint, gal ir gerai, o Jovaiša atsidekojo, nes buhalteriaudama sugebejo susitvarkyt su mokesčiais, išeidavo iš mok inspekcijos kaip burokelis, dabar moko kitą , tai tuo viskas ir pasakyta, bet jau butų laikas užleist vietą jaunesniem…. sekmes kolekyvui.

Rekomenduojami video