2024/04/18

 

RUDENS KVEPALŲ TENDENCIJOS

Kvepalų specialistai pastebi, kad išsirinkti naują aromatą rudens sezonui yra kur kas paprasčiau negu vasarai. Taip yra todėl, kad šiek tiek intensyvesniems, šleifiniams aromatams sukurti yra naudojamas mažesnis ingredientų kiekis. O tai reiškia, jog priešingai negu vasarą, neteks sukti galvos, kokių gėlių ar vaisių aromato kvepalus norėsite įsigyti.

Kvepalai, dvelkiantys oda, gintaru, mediena bei prieskoniais, vėstant orams yra rekomenduojami tiek vyrams, tiek moterims ir būtent tokius aromatus galite rasti https://kvepalusala.lt/.

  • Rudenį populiarumo pozicijų neapleidžia nišiniai kvepalai.

Kadangi nišiniai aromatai yra gaminami vos iš kelių ingredientų, šiuos kvepalus renkasi tie žmonės, kurie tiksliai žino, kaip nori kvepėti. Būtent nišiniai kvepalai pasižymi ilgai išliekančiu aromatu, paliekančiu juntamą šydą. Pastebima, kad tokius aromatus dažniau renkasi moterys negu vyrai, tačiau rinkoje galima rasti nišinius kvepalus, kuriais gali kvėpintis abi lytys.

  • Aitrūs kvapai – mėgstantiems rytietiškus aromatus.

Muskusas, vanilė, cinamonas bei kiti prieskoniai dažniausiai sudaro rytietiškus aromatus. Tokio tipo kvepalai yra ryškus bei aštrūs, todėl tampa puikiu rudens pasirinkimu. Jeigu vasaros metu pirmenybė teikiama gaivai, citrusiniams bei gėlių aromatams, rudenį verta pasižvalgyti prieskonines natų turinčių kvepalų.

  • Natūralių ingredientų kvepalai – rudens sezono viršūnėje.

Natūraliais ingredientais aromatuose yra įvardijama mediena, bergamotė, oda, samanos. Šios kvapų natos yra dažnai aptinkamos vyriškuose arba unisex, tinkančiuose tiek vyrams, tiek moterims, kvepaluose. Jeigu jus domina kvepalai vyrams ir esate neabejingi natūraliems kvapams, tokius aromatus nesunkiai rasite apsipirkdami internetu.

  • Rudens romantika dvelkia smilkalų ir gintaro aromatų derinys.

Nors namuose deginamų smilkalų aromatas, atrodytų, yra pakankamai stiprus, kvepaluose yra naudojama nedidelė smilkalus sudarančių sudėtinių dalių koncentracija. O smilkalų kvapas, tarpusavyje susimaišęs su gintaro aromatu, sukuria užburiantį ir nepamirštamą kvapą. Tokie kvepalai neretai įvardijami nostalgišku aromatu, tad jeigu jums nėra tekę turėti smilkalų dūmo kvapo turinčio kvepalų buteliuko, galbūt būtent jis taps naujais jūsų rudens sezono kvepalais?

Tam, kad bet kurie jums patinkantys ir tinkantys kvepalai kuo ilgiau išlaikytų savo aromatą, rekomenduojama naudoti to paties prekinio ženklo aromato produktų liniją: kūno prausiklį, losjoną, dezodorantą. Visų produktų naudojimo visuma taps priežastimi, kodėl dar ilgesnį laiką jausite mėgstamą aromatą ne tik jūs, bet ir aplinkiniai.

Eglė Kazlauskaitė

Užs. Nr. 1507

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video