2024/03/29

 

IR PER TARYBOS POSĖDĮ – PERSPĖJIMAS DĖL VĖLINIŲ SAVAITGALIO

Spalio 28 dieną vykęs nuotolinis Kupiškio rajono savivaldybės tarybos posėdis buvo labai trumpas – posėdžiauta vos pusvalandį, išnagrinėta 11 klausimų.

Prieš ilgąjį Vėlinių savaitgalį dar kartą prašyta, kad epidemiologinei situacijai prastėjant, reikia būti atsakingiems, susilaikyti nuo artimųjų kapų lankymo, nebūtinų išvykų ir susitikimų su giminėmis.

Jurga BANIONIENĖ

Valdžios raginimas

Rajono meras Dainius Bardauskas posėdžio pabaigoje pabrėžė, kad ir pasaulyje, ir Lietuvoje yra sudėtinga situacija dėl koronaviruso plitimo, daugėja užsikrėtusių žmonių.

Kupiškio rajone sergamumas taip pat labai didelis. Jis keliasi ir į ugdymo įstaigas, serga vaikai. Žmonės, kurie skiepyti, bet turi silpnesnį imunitetą, pasigauna šį virusą.

„Prašau visų rajono žmonių. Artėjant tradicinėms šventėms, svarbioms kiekvienam lietuviui, vykstančiam aplankyti savo artimųjų kapų, neišvengiami tam tikri susibūrimai. Galbūt vyresnio amžiaus žmonėms šį kartą reikėtų vengti važiuoti, paskui nesiburti į giminės suėjimus. Labai prašau visų atsakingai į tai pažiūrėti ir palinkėti, kad rajone būtų kuo mažiau įsiutusių ir suglumusių, o daugiau supratingų ir atsakingų žmonių“, – kalbėjo rajono vadovas.

Plačiau skaitykite spalio 30 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video