2024/04/16

 

VARŽĖSI RAUMENINGO KŪNO PUOSELĖTOJAI

Atvirų Lietuvos kultūrizmo ir fitneso taurės varžybų dalyvius sveikino Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos prezidentas Modestas Puišė ir Kupiškio rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė. Autorės nuotrauka

Atvirų Lietuvos kultūrizmo ir fitneso taurės varžybų dalyvius sveikino Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos prezidentas Modestas Puišė ir Kupiškio rajono savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė.
Autorės nuotrauka

Spalio 16 dieną Kupiškio kultūros centre vyko Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos (LKFF / NABBA) Atviros Lietuvos kultūrizmo ir fitneso taurės varžybos, kurias organizavo Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacija. Dalyvavo per trisdešimt sportininkų iš įvairių Lietuvos miestų. Šį kartą dėl paaštrėjusios pandeminės situacijos į varžybas neatvyko užsienio šalių atletai.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Pirmos varžybos po karantino

Atviros Lietuvos kultūrizmo ir fitneso taurės varžybos paskutinį kartą, pasak kupiškėno, Lietuvos kultūrizmo ir fitneso federacijos prezidento Modesto Puišės, vyko 2014 metais.

Šios varžybos buvo tikra šventė atletams, kurie šiemet po vasarą pasibaigusio karantino pasirodė pirmą kartą.

„Koronaviruso pandemija pakoregavo varžybų eigą. Į jas neatvažiavo apie 20 užsienio atletų. Labai džiaugiuosi, kad šios varžybos vis dėlto įvyko. Atskirų kategorijų rungtyse pasirodė gana stiprūs dalyviai. Dėkui sportininkams ir jų treneriams, žiūrovams. Taip pat džiugu, kad turėjome gerus varžybų rėmėjus. Šiais laikais jų rasti nepaprasta. Pandemija veikia ir verslą.“

Plačiau skaitykite spalio 19 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video