2024/04/16

 

MOTOKROSO ATSTOVUS IŠLYDĖJO Į PRANCŪZIJĄ

Viktorijos Vareikaitės ir Jono Pirtino duetas Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje išlydėtas į Prancūzijoje vyksiančias Pasaulio nacijų taurės motociklų su priekabomis varžybas. Jurgos Banionienės nuotrauka

Viktorijos Vareikaitės ir Jono Pirtino duetas Kupiškio Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje išlydėtas į Prancūzijoje vyksiančias Pasaulio nacijų taurės motociklų su priekabomis varžybas.
Jurgos Banionienės nuotrauka

Spalio 2–3 dienomis Prancūzijoje, Gueugnon mieste, vyks Pasaulio nacijų taurės motociklų su priekabomis varžybos, kuriose dalyvaus ir kupiškėnų Viktorijos Vareikaitės ir Jono Pirtino ekipažas.

Trečiadienio pusiaudienį centrinėje Kupiškio aikštėje surengtos sportininkų išlydėtuvės. Buvo galima ne tik pabendrauti su Viktorija ir Jonu, bet ir apžiūrėti naujausią jų pirkinį – „WSP-MTH Mega“ motociklą.

Jurga BANIONIENĖ

Laimėjo kelialapį

V. Vareikaitė sakė, kad į Pasaulio nacijų taurės varžybas iš Lietuvos važiuos trys motociklų su priekabomis ekipažai – kupiškėnų, Liutauro Variakojo ir Kosto Belecko, Remigijaus Namikio ir Irmanto Šepučio bei trys su keturračiais.

Plačiau skaitykite spalio 2 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Nu tai pavaris dabar … .

Rekomenduojami video