2024/04/23

 

NORITE KELIAUTI IR SUTAUPYTI PINIGŲ? ŠTAI KĄ REIKĖTŲ DARYTI, JEI IEŠKOTE PIGESNĖS KELIONĖS

Žmonės nualinti karantino tikrai nori pailsėti, o aplinkos pakeitimas yra geriausias būdas poilsiui pasiekti. Keliauti iš tiesų yra tikras malonumas ir mažai kas tam prieštarautų. Tačiau tokios pramogos yra brangios, o kartais ir labai brangios. Todėl nenuostabu, kad daugelis žmonių, mėgstančių paskutinės minutės keliones, gavę labai gerą pasiūlymą su daug nuolaidų už labai mažas kainas, pasirenka pasinaudoti nuolaida ir keliauti. Nes juk kelionės suteikia tiek daug džiaugsmo ir leidžia pailsėti nuo visų darbų. Pasidomėkite gausybe paskutinės minutės kelionių idėjų čia ir nustebsite, kad prasminga kelionė į egzotišką šalį gali garantuoti tiek daug gerai praleisto laiko ir nepamirštamų įspūdžių visam gyvenimui!

Kodėl verta rinktis paskutinės minutės pasiūlymus kelionėms?

Kiekvienas iš mūsų nori sutaupyti, dėl to reikia sugalvoti būtų, kurie padės neišleisti daug pinigų ir kelionės metu. Galbūt pagrindinis aspektas, kodėl daugelį žmonių taip žavi paskutinės minutės kelionės, yra mažos kainos. Kartais mūsų klientai net negali patikėti, kad mes suteikiame galimybę sutaupyti tiek pinigų! Ar galite patikėti, kad atostogos „viskas įskaičiuota“ prabangiame 5 žvaigždučių viešbutyje Turkijoje kainuoja kelis šimtus eurų? O gal norite aplankyti daugelį žmonių taip sužavėjusį Hurgados miestą? Prabangiame viešbutyje, siūlančiame maitinimą „viskas įskaičiuota“, tai kainuoja tik apie 300 eurų per savaitę. Atostogos nuostabioje Madeiros saloje kainuoja tik 500 eurų (įskaitant maitinimą) per savaitę. Tai tik keli pavyzdžiai, įrodantys, kad prabangioms ir atpalaiduojančioms atostogoms reikia mažai investicijų!

Koks yra geriausias laikas keliauti? Ar tikrai geriausios kelionės būna vasaros laikotarpiu?

Žmonės paprastai galvoja, kad geriausias kelionių metas yra vasara, tačiau galime jus patikinti, kad pavasaris, ruduo ir net žiema yra geriausias laikas likti užsienyje. Žinoma, daugelis šalių vasarą yra labai patrauklios turistams dėl gero oro. Šiuo metų laiku dažnai pasirenkama kelionė į Kroatiją, kur yra žavingos įlankos, didingi kalnai ir patogūs pakrantės miesteliai. Vasarą daugelis poilsiautojų taip pat keliauja į atostogų rojų, vadinamą Tenerifė, taip pat Bulgariją, Ispaniją, Portugaliją, Turkiją, Gruziją ir kitas šalis, kurios garantuoja nepamirštamas atostogas. Lietuvos vasaros atostogos taip pat labai populiarios, ypač pajūryje, taip pat kaimyninėje Latvijoje ar Lenkijoje.

Pavasaris ir ankstyvas ruduo taip pat bus labai geras pasirinkimas jūsų poilsiui svetur. Šalyse, kuriose yra šiltas klimatas, šie metų laikai yra šilti ir malonūs, žmonės maudosi saulėje ir jūroje, o svarbiausia – nėra didžiulio turistų srauto. Kai oras Lietuvoje vėsus, šiluma galite mėgautis kitur. Taigi pavasarį ir vasarą daugelį žmonių traukia Graikija (ypač Kreta), Egiptas, Turkija, Italija (taip pat tinka keliauti rugsėjį ar net spalį), JAV ar kitos tolimos šalys. Kipras bus labai tinkamas rugsėjį-ankstyvą rudenį, jis pasitinka jus su šiluma, saule ir gausiomis atostogų galimybėmis.

Nors lietuviams sunku įsivaizduoti save šiltuose kraštuose žiemą, tačiau tokios linksmybės yra tikros, jei vykstate į šiltus kraštus. Paskutinės minutės kelionių pasiūlymai netgi gali pasiekti puikias kainas labai tolimose šalyse. Žiema yra geriausias laikas keliauti į Tailandą (nuo lapkričio iki vasario), Singapūrą, Maldyvus ir kitas vietas. Dažni šiltų šalių pasiūlymai tinkami Naujųjų metų švenčių paminėjimui, Kalėdų laikotarpiui. Išties žiemą taip pat labai populiarios slidinėjimo kelionės į Slovakiją, Austriją, Italiją ar kitas vietas.

Market Rats

Užs. Nr.1312

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video