2024/03/19

 

RIBOJAMAS PLAUKIOJIMAS KUPIŠKIO TVENKINYJE

Kupiškio rajono savivaldybės administracija informuoja, kad šią savaitę Kupiškio tvenkinyje organizuojami du puikūs renginiai, dėl kurių bus ribojamas fizinių ir juridinių asmenų plaukiojimas savaeigėmis ir nesavaeigėmis plaukiojimo priemonėmis Kupiškio tvenkinyje.

Dėl  Lietuvos irklavimo federacijos 2021 m. rugsėjo 11 d. organizuojamų Kupiškio ilgo nuotolio irklavimo regatos  ir LIF taurės III etapo, vadovaujantis Kupiškio rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2021 m. rugpjūčio 31 d. įsakymu Nr. ADV-634 „Dėl fizinių ir juridinių asmenų plaukiojimo savaeigėmis ir nesavaeigėmis plaukiojimo priemonėmis Kupiškio tvenkinyje apribojimo“, 2021 m. rugsėjo 11 d. nuo 11.30 val. iki 14.00 val. apribojamas fizinių ir juridinių asmenų plaukiojimas savaeigėmis ir nesavaeigėmis plaukiojimo priemonėmis Kupiškio tvenkinyje Aukštupėnų, Paketurių, Pajuodupės, Drūlėnų, Vėžionių, Iciūnų, Kunigiškio, Bagdonių ir Palėvenėlės kaimo ribose (išskyrus organizatoriaus ir dalyvių plaukiojimo priemones).

Dėl Lietuvos vandens motociklų sporto federacijos 2021 m. rugsėjo 10–12 d. organizuojamų vandens motociklų sporto varžybų „UIM AQUABIKE BALTIC CUP 2021“, vadovaujantis Kupiškio rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2021 m. rugsėjo 8 d. įsakymu Nr. ADV-664 „Dėl fizinių ir juridinių asmenų plaukiojimo savaeigėmis ir nesavaeigėmis plaukiojimo priemonėmis Kupiškio tvenkinyje apribojimo“, nuo 2021 m. rugsėjo 9 d. 15.00 val. iki 2021 m. rugsėjo 12 d. 21 val. apribojamas fizinių ir juridinių asmenų plaukiojimas savaeigėmis ir nesavaeigėmis plaukiojimo priemonėmis Kupiškio tvenkinyje Aukštupėnų ir Paketurių kaimų ribose (išskyrus organizatoriaus ir dalyvių plaukiojimo priemones).

Linkime gražaus oro ir puikaus reginio!

Užs. Nr.1225

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Ot kai normaliam poilsiautojui, tai infrastruktūros nelabai yra prie marių. O gamtos teršėjams- prašau.Mat tie bagoti. Pagarsėsim kaip besimeldžiantys Momonai.Bardakų Bardakas. Bendrai, tai nieko naujo…

  • Kupiškis šiek tiek atgyja vasaros metu, po devynių mėnesių letargo miego. Reikia tik džiaugtis , kad vyksta tokie renginiai kaip pasaulio ar Europos čempionatai. Jei jau turime marias tai jas ir naudokime, o ne laikykime uždarę kaip ta bobutė pinigus kurie arba nuvertėja arba pelės sugraužia. Kupiškis jau ir taip nebegali lygintis su aplinkinių rajonų centrais, nebent su Obeliais, Pandėliu ar Vabalninku.

  • Pritariu komentarui . Kažkoks bardėlis su tom Kupiškio mariom. Kai jau niekas niekur nepriima, tai tada jau mūsų meras pagatavas viską leisti. Ar čia vieno mero valia taip elgtis su mariomis?

  • Kada baigsis
    šis bordakas ,mūsų mariose ? Molėtose nuo vandens motociklų prarado ežerą!
    Kokios varžybos !

Rekomenduojami video