2024/03/19

 

OLAPLEX PRODUKTAI

Olaplex produktai greičiausiai yra girdėti daugeliui žmonių. Būtent šios profesionalios priemonės ypač pasitarnauja prižiūrint savo plaukus, tiek užsukus į grožio saloną, tiek paprasčiausiai namuose. Daugelis Olaplex produktų atstato pažeistus plaukus, gerina jų būklę, skatina augimą. Jeigu trokštate palepinti galvos odą, atstatyti galiukų būklę, ilgiau išsaugoti dažų poveikį ar tiesiog sušvelninti pačius plaukus – šie produktai gali būti Jūsų atsakymas.

Nauda plaukams

Viena iš pagrindinių Olaplex sudedamųjų dalių giliai įsiskverbia į plauką ir atstato visas jo dalis, atkuria struktūrą. Ši priemonė puikiai tinka norintiems apsaugoti plaukus juos dažant, tiesinant ar darant kitas procedūras, kurios šiuos gadina. Olaplex priemonės taip pat juos saugo ir nuo lūžinėjimo. Visgi, svarbu paminėti, jog šie produktai atlieka ne tik šią funkciją, tačiau ir gydomąją. Taigi, jeigu nuolat tiesinate ar dažote plaukus, šie pasidarė silpni, skilinėja, o Jūs nesugebate su jais susitvarkyti – verta pamėginti Olaplex priemones, kurios pagelbės juos atstatyti.

Produktų sudėtis

Jeigu pirmą kartą išgirdote apie Olaplex produktus, greičiausiai Jus domina kokia yra šių sudėtis. Pradėkime nuo to, jog šios priemonės tinka net ir veganams, jos niekuomet nėra testuojamos su gyvūnais. Olaplex produktuose nerasite silikonų, sulfatų ar parabenų, kurie neretai dar labiau sugadina plauko struktūrą ir šiuos pažeidžia. Daugelis šio ženklo priemonių yra be kvapo, o sudėtyje neturi ir tokių medžiagų, kaip glitimas ar naftos produktai. Taigi, neturėtumėte nerimauti, nes Olaplex priemonės yra išties saugios.

Priemonės, kurias galite naudoti namuose

Nors daugelis Olaplex produktų yra naudojami įvairioms procedūroms grožio salonuose, kai kuriuos iš jų galite įsigyti bei išbandyti paprasčiausiai namuose. Tarkime, Olaplex šampūnas puikiai drėkina plaukus, o štai kondicionierius juos suminkština bei sutelkia žvilgesio. Nepamirškime ir aliejaus, kuris suintensyvina turimą plaukų spalvą, apsaugo juos nuo karščio. Namuose galite naudoti ir nenuplaunamą kremą, padedantį plaukus lengviau iššukuoti, aprūpinantis juos įvairiomis medžiagomis, tarkime, vitaminu E, D bei C. Taigi, Jums visai nebūtina keliauti į grožio saloną – šiomis priemonėmis galite pasilepinti tiesiog savo namuose.

Gitana POZNIAKIENĖ

Užs. Nr.1198

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video