2024/04/19

 

UAB KUPIŠKIO AGROCENTRAS PLEČIASI IR TĘSIA VEIKLĄ

Pavadinimą į UAB Kupiškio agrocentras pakeitusi buvusi S. Repeikos įmonė „Polinkis“ laukia klientų. Juos užsukti kviečia nauja iškaba.
Editos Šlapelienės nuotraukos

Gumine avalyne, darbiniais drabužiais ir batais, ūkinėmis prekėmis, įvairiais kombinuotaisiais pašarais ir papildais naminiams paukščiams ir gyvūnams prekiaujanti atnaujinta UAB Kupiškio agrocentras dar labiau papildė savo prekių asortimentą ir kviečia užsukti nuolatinius ir naujus klientus.

Unė JUODYTĖ

Didesnis prekių asortimentas

Kupiškėnams jau žinoma Stasio Repeikos įmonė „Polinkis“, pertvarkyta ir pakeitusi pavadinimą į UAB Kupiškio agrocentras, vėl veikia. Į savo rankas perėmusi įmonės vairą Edita Šlapelienė pasakojo, kad parduotuvė ne tik atnaujinta, bet ir didesnis prekių asortimentas.

„Tėčiui išėjus į pensiją, ėmiau vadovauti jo įkurtai įmonei. Ji veikia jau 21 metus, nenorėjome nutraukti veiklos, todėl nusprendžiau, be visų kitų darbų, imtis ir šio“, – kalbėjo direktorė Edita Šlapelienė.

UAB Kupiškio agrocentras siūlo didelį prekių asortimentą.

Įmonė prekiauja AB „Kauno grūdai“, UAB „Joniškio grūdai“, AB „Kretingos grūdai“ kombinuotaisiais pašarais bei papildais naminiams paukščiams ir gyvuliams – vištoms, įvairaus periodo pakaitinėms vištaitėms, broileriams, ančiukams, žąsiukams, kalakutams, karvėms, veršeliams, avims, ožkoms, kiaulėms, triušiams ir kt. Taip pat gali pasiūlyti ir pašarų tvenkinio žuvims.

„Didelis ir šunų, kačių pašaro asortimentas. Pradėjome prekiauti gamintojų „Josera“, „Kennels’Favourite, „Real Dog“, „Gemon“, „Petom“, „Profi Dog“, „Family Dog“ ir kt. produkcija. Visi pašarai ne tik įvairių firmų, bet ir skirtingų pakuočių – nuo 10 iki 40 kg. Privažiavimo, pasikrovimo vieta pas mus labai patogi“, – kalbėjo pašnekovė.

Šunų augintojai čia gali įsigyti ir automatinių šunų girdyklų-šėryklų, jų transportavimui skirtos įrangos.

UAB Kupiškio agrocentras prekiauja „Salvana“, „Josera“, „Gelamin“ papildais, mineralais, pašarinėmis žaliavomis: rapsų išspaudomis, sėlenomis, kukurūzais, melasa, druska-laižalais, taip pat galvijams skirtomis higienos priemonėmis, įvairiomis ūkinėmis prekėmis.

Naujiena – vaikų avalynė

„Turime pasiūlyti įvairios guminės avalynės vyrams, moterims, paaugliams. Jau anksčiau prekiaudavome DEMAR produkcija, dabar asortimentą išplėtėme vaikiškais guminiais batais iš PVC ir EVA medžiagos su pašiltinimu. Planuojame artėjant žiemos sezonui asortimentą papildyti ir žiemine vaikų avalyne.

Batų vidus yra ekologiškas, iš natūralios vilnos, be jokių sintetinių medžiagų, kad kojos neprakaituotų“, – pabrėžė UAB Kupiškio agrocentras vadovė.

Parduotuvėje taip pat galima įsigyti įvairių gamintojų darbo drabužių ir batų – švarkų, kelnių, puskombinezonių, striukių, džemperių, marškinėlių, apsiaustų ir kostiumų nuo lietaus, puskaukių ir kt.

Didelis darbo pirštinių asortimentas.

Pasak E. Šlapelienės, visų siūlomų prekių kainos nėra didelės. Klientams jos tikrai palankios ir prieinamos.

UAB Kupiškio agrocentras įsikūręs Panevėžio g. 5, už žiedo, važiuojant link Rokiškio prieš viaduką.
Pirkėjai laukiami kiekvieną darbo dieną iki 18 valandos, šeštadienį – iki 13 val.

Dėl informacijos kreiptis telefonu 8 615 26 976. Įmonės prekių asortimentą galima apžiūrėti ir feisbuke „UAB Kupiškio agrocentras“.

Užs. Nr.1135

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video