2024/04/20

 

PATRAUKLIAUSIO DARBDAVIO PAIEŠKOS

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Verslininkai skundžiasi, kad gerų darbuotojų sunku rasti, o darbo ieškantys žmonės piktinasi, kad darbdaviai siūlo per menkas algas.

Po Kupiškio rajoną pasidairius galima darbo pasiūlymų rasti, tik didelio pasirinkimo nėra. Tiesa, specialistai siūlo ir kitą alternatyvą – išmėginti laimę ir pabandyti įsidarbinti trokštamoje darbovietėje nelaukiant, kol pasirodys darbo skelbimas, o tiesiog pačiam pasisiūlyti, įtikinamai save reprezentavus darbdaviui. Galbūt tokiu būdu neliksite nepastebėti ir į motyvaciją bus atsižvelgta.

Šį kartą pasidomėjome, kokie darbdaviai Kupiškio rajone patraukliausi, arba kitaip tariant, kur galima uždirbti tikrai orų atlyginimą.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Po darbo skelbimus pasidairius

Užimtumo tarnybos duomenimis, iš visos Panevėžio apskrities laisvų darbo vietų Kupiškyje – bene mažiausia. Pavyzdžiui, rugpjūčio 4 dieną internetiniame Užimtumo tarnybos puslapyje buvo įdėti tik 66 Kupiškio teritorijai priskirti darbo pasiūlymai (palyginkime: Biržų – 78, Pasvalio – 107, Rokiškio – 101, Panevėžio – 682).

Dažniausiai darbuotojų ieško baldų gamybos įmonė UAB „Dominari“. Dabar reikia baldų surinkėjo. Perspėjama, kad darbas fizinis, intensyvus. Žadamas darbo užmokestis – nuo 642 iki 1 050 eurų per mėnesį neatskaičius mokesčių, arba remiantis internetine darbo užmokesčio skaičiuokle manoalga.lt, nuo beveik 450 iki beveik 700 eurų į rankas. Dar pažymima, kad padengiamos kelionių į darbą ir iš darbo išlaidos.

Taip pat neišnyksta skelbimai apie ieškomus automobilinių pynių surinkėjus dirbti Panevėžyje. Patirties nereikia, svarbiausia, kad asmuo būtų pilnametis. Geras regėjimas – būtinas. Galima dirbti pagal dieninį, vakarinį ar slankųjį grafiką. Į darbą nuveža ir parveža už dyką. Alga – nuo 769 iki 1 076 eurų popieriuje (apytikriai 530–705 eurai į rankas).

Plačiau skaitykite rugpjūčio 10 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Asociatyvi Metanojos Žilėnaitės nuotrauka iš redakcijos archyvo

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video