2024/04/25

 

DVI LAIKINOSIOS VADOVĖS BUS DIREKTORĖS

Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centrui vadovaus ilgametė Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos fizinio ugdymo mokytoja Ingrida Tuskienė. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio r. kūno kultūros ir sporto centrui vadovaus ilgametė Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijos fizinio ugdymo mokytoja Ingrida Tuskienė.
Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Liepos 14 dieną Kupiškio rajono savivaldybėje vyko du konkursai – Kupiškio rajono kūno kultūros ir sporto centro ir Kupiškio rajono švietimo pagalbos tarnybos direktorių pareigoms eiti. Į kiekvieną pretendavo po vienintelę kandidatę – laikinai įstaigoms vadovavusios Ingrida Tuskienė ir Laima Kilkuvienė. Abi pripažintos laimėtojomis.

Jurga BANIONIENĖ

Daugiau kandidatų neatsiranda

Laima Kilkuvienė, laikinąja vadove buvusi penkerius metus, laimėjo konkursą Kupiškio r. švietimo pagalbos tarnybos direktorės pareigoms eiti.
Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo

Kupiškio rajono savivaldybės administracijos direktorius Kęstutis Jakštas teigė, jog informacija apie konkursus viešinta, bet daugiau pretendentų nesulaukta. „Sunku pasakyti, kodėl pas mus taip yra, kad į konkursus pretenduoja pavieniai asmenys. Informacija skelbiama viešai, bet niekas neteikia savo kandidatūros“, – svarstė administracijos vadovas.

Šiandien naujų direktorių dokumentai pateikti Specialiųjų tyrimų tarnybai (STT) dėl asmenų tinkamumo eiti pareigas. Jei STT išvados bus palankios, tai artimiausiu metu jos turėtų pradėti eiti pareigas. Ar bus ieškoma naujo pavaduotojo Kūno kultūros ir sporto centre, administracijos direktorius pasakyti dar negalėjo, tai bus svarstoma.

Plačiau skaitykite liepos 17 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video