2024/04/24

 

Į KOMUNALININKUS SKRIEJA SKUNDAI

Skaitytojas Virginijus Gaidimauskas nepatenkintas komunalininkų darbu. Jis piktinosi, kodėl komunalininkai pjaudami pakelės šlaitą, kuris ribojasi su jo tvarkoma sodyba, elgiasi neatsakingai, svetima žolė tykšta į privatų kiemą. Ir komunalininkų, ir Savivaldybės atstovų manymu, čia skundžiamasi be reikalo. Autorės nuotrauka

Lietingas gegužės mėnuo ir nesausas birželis lėmė spartų žolės žėlimą. Kol ūkininkai džiaugiasi, kad šiemet gyvuliams šieno nepritrūks, dalis miesto gyventojų piktinasi, kad kai kuriose Savivaldybei priklausančiose miesto teritorijose drąsiai galima karves rišti.

Gyventojams, manantiems, kad Kupiškio miesto paupiai, pagrioviai ir pievos šią vasarą pusiau skustos, pusiau luptos, komunalininkai irgi turi atsakymą.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Taškosi žole

Į redakciją kreipėsi skaitytojas Virginijus Gaidimauskas. Kupiškyje, Zuntės gatvėje, senelių sodybą prižiūrintis vyras tvirtino, kad komunalininkai pjaudami pakelės šlaitą, kuris ribojasi su jo tvarkomu kiemu, elgiasi labai neatsakingai, žolė tykšta į privatų kiemą.

Plačiau skaitykite birželio 29 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Visai suprantamas problemos iškėlimas. Teko keletą metų dirbti skandinavijoje prie aplinkos tvarkymo darbų, tai galiu pasakyti,kad ten egzistuoja atsakingumo ir pagarbos klijentui ir jo turtui kodeksas (skaudžiai kerta per kišenę). Pirmiausia buvome perspėti kad jokiu būdu nepjauti žolės kai pro šalį eina žmogus ar važiuoja dviratininkas ar automobilis, neaptaškyti automobilių, pastatų ir kitokio turto, o jei taip atsitiko nedelsiant imtis priemonių tai pašalinti, priešingu atveju teks sumokėti už automobilio, pastato plovimą arba net moralinę žalą. Privati valda- atskiras draudimas, kad jokiu būdu neliesti, neprišiukšlinti, prišiukšlinus nedelsiant sutvarkyti ir t.t.. Už padarytus zbitkus sumoka darbdavys, ir patikėkit sumos nemažos net už menkniekius. Kai pas mus bus bent panašiai, tada ir baigsis šitas bardakas. O įdomu kaip Problemos ar Giedriukas reaguotų jei jų kiemą apšiktų ir paliktų?

  • Nebeturite problemų

  • Visai nukvakęs, dėmesio trūkumas. Gerai parašė-gal pilnatis

  • Dar galėjo pareikalauti, kad savivaldybė patrauktų kelią toliau nuo namo, nes važiuojant mašinoms užuodžia išmetamasias dujas

Rekomenduojami video