2024/04/18

 

PO TRUPINĖLĮ IŠDALYS ŠIRDŽIAI BRANGŲ TURTĄ

Janina Varnienė likviduoja drabužių nuomos verslą – už simbolinę kainą išparduoda proginius drabužius.
Autorės nuotraukos

Nebe pirmus metus sklinda žinia, kad ilgametis ir vienintelis Kupiškyje proginių apdarų nuomos verslas ieško naujų šeimininkų. Kadangi norinčių jį perpirkti neatsirado, savininkė Janina Varnienė rado kitą išeitį – išparduoda šventines sukneles ir kostiumus už simbolinę kainą.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Tikisi, kad išpirks

„Likviduojamas drabužių nuomos salonas Kupiškyje. Viskas parduodama nuo 10 iki 1 euro“, – taip pati J. Varnienė paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“.

Taip pat rašoma, kad lankytojai turėtų užsiregistruoti iš anksto, nes vienu metu pagal patalpų kvadratūrą galinti priimti tik po du žmones.

Pakalbinta J. Varnienė teigė, kad verslą išparduoti apsisprendė dėl asmeninių priežasčių. Prie sprendimo pagreitinimo prisidėjo ir pandemija.

„Darbas tikrai daug džiaugsmo man teikė, bet sveikatos tiek nebeturiu, kiek norėčiau. Karantinas galutinai verslą pribaigė. Šventes uždraudė, tai ir poreikio nuomotis proginius drabužius nebeliko. Prieš metus kitus skelbiau, kad parduodu verslą, tačiau norinčių jį perpirkti iš manęs taip ir neatsirado.

O gaila – labai nebrangiai prašiau, dar ir būčiau padėjusi įsitvirtinti, pamokiusi. Kupiškio miestas įsikūręs labai geroje strateginėje vietoje, internetu būtų galima po visą apskritį verslą reklamuoti.

Deja, realybė šių laikų tokia, kad jaunimas tingi užsiimti, nori visko iškart vienu metu, kad po pirmo mėnesio pelnas imtų byrėti“, – teigė pašnekovė.

Plačiau skaitykite birželio 15 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kad šis verslas būtų sėkmingas ,reikia pastoviai atnaujinti drabužių kolekcijas,drabužiai turi būt madingi,patrauklūs o tai reikalauja investicijų.

  • Gerai, kad buvo kur nuomtis proginius rūbus. Nors ir nesinuomavau nė karto, bet tokia paslauga reikalinga. Bet tam reikia išmanymo ir gebėjimo. Tarybinių ar smetonos laikų ar dabartinis verslas yra verslas. Reikia gebėjimų. Taipogi ir sveikatos. Todėl dirbkit neskaičiavę svetimų pinigų.

  • Viena iš rajono kooperatyvo vadų tarybinių laikų. Matomai nėra navaro, o jie stamboko navaro dirbti ne tik ne ore, bet ir nemoka kas lieka tik issiparduot

Rekomenduojami video