2024/04/18

 

Į KUPIŠKĮ KVIEČIA NAUJAS REKLAMINIS VEIDAS

Naujas Kupiškio reklaminis veidas Saulius Urbonavičius-Samas, kaip ir šios reklamos kolega Arūnas Valinskas, yra dalyvavęs Kupiškyje rengtame skandalingai pagarsėjusiame festivalyje „Stichijos“.
Autorės nuotrauka

Atvažiuojančius nuo Rokiškio ar Utenos pusės ir keliaujančius nuo Panevėžio pusės žmones užsukti į Kupiškį kviečia nebe Arūnas ir Inga Valinskai, bet televizijos laidų prodiuseris, legendinės grupės BIX vokalistas ir gitaristas, dainų autorius Saulius Urbonavičius-Samas.

Kodėl pasikeitė kvieslys reklaminiuose stenduose? Kodėl būtent šis žmogus pasirinktas? Kiek tie pokyčiai kainavo Savivaldybei?

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Meras apie naują stendą

Rajono meras Dainius Bardauskas atsiuntė raštu tokį atsakymą: „Anksčiau teiktame atsakyme (apie stendus su Valinskų atvaizdais – aut. past.) buvo pasakyta, kad bus gaminami informaciniai tentai ir su nuotraukomis kitų šalyje žinomų žmonių, kurie yra davę sutikimą naudoti savo nuotrauką Kupiškio rajono garsinimui ir tai daro neatlygintinai.

Tentai su Sauliaus Urbonavičiaus-Samo nuotrauka pagaminti ir įsigyti 2020 metais. Saulius Urbonavičius yra žinomas TV veidas, įvairių TV projektų vedėjas, roko grupės BIX lyderis, be to, visas vasaras vaikystėje leisdavo pas savo senelius Subačiaus seniūnijoje.

Maketavimas, 2 vnt. tentų dizainas, gamyba su S. Urbonavičiaus atvaizdu ir Kupiškio vaizdu kainavo 400 eurų.“

Plačiau skaitykite balandžio 30 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Prisiminkim, už ką Valinskas prarado Seimo pirmininko kėdę. O Samas pridainavo nešvankių dainelių Stichijose. Tai kokie autoritetai? Gal savivaldybės administracijai ir toks lygis gerai???

    • Gal ir apie save prisimink,o tai toks baltas ir pukuotas net keista…

      • Tavo žodžiai tinka ir tau. Ir man. Ir beveik visiems. Baltais pūkuotais besišvaistantys irgi turi savo istoriją.

        • Kaip veidas Biskauskiene tiktu:)

        • Žinau kad tinka ir man,tai ir neieškau slieku.Man asmeniškai vienodai kas ant plakato Samas,Šustauskas,Bardauskas ar dar kas.

          • Aš seip ne Tamstai komentarą taikiau:) bet šita istorija su stendais sutikite daugiau negu juokinga….

Rekomenduojami video