2024/03/29

 

PANDEMIJA KOREGUOJA IR DARŽELIŲ DARBĄ VASARĄ

Birželį veiks visi trys Kupiškio vaikų lopšeliai-darželiai, o liepą ir rugpjūtį norintys vaikai lankys miesto vaikų lopšelius-darželius „Saulutė“ ir „Obelėlė“. Autorės nuotrauka

Sumažėjus vasarą darželius lankančių vaikų, iki šiol galiodavo tvarka, kad dvi ikimokyklinio ugdymo įstaigos būdavo uždaromos ir paliekamas vienas budintis darželis. Kol kas planuojama, kad jei epidemiologinė situacija neprastės ir šioms įstaigoms bus leista veikti, vaikus priims du miesto darželiai.

Jurga BANIONIENĖ

Laukia remontas

Kupiškio r. savivaldybės Kultūros, švietimo ir sporto skyriaus vedėja Jurgita Trifeldienė teigė, kad jau apsitarta, kaip bus organizuotas ikimokyklinio ugdymo įstaigų darbas vasarą.

„Administracijos direktoriaus įsakymas kol kas neišleistas, jis atsiras šį mėnesį, bet jau esame nutarę, kad dirbs visi trys miesto darželiai.

Turime numatę biudžeto lėšų įrengti dar vieną naują ugdymo grupę mokykloje „Varpelis“. Čia nuo liepos 1 d. iki rugpjūčio pabaigos vesti vaikų galimybės nebus“, – sakė J. Trifeldienė.

Kol vyks remonto darbai, „Varpelio“ vaikams bus sudarytos sąlygos lankyti kitus du miesto darželius – „Saulutę“ ir „Obelėlę“.

Juose darželinukai laikinai įsikurs kartu su savo auklėtojomis.

Plačiau skaitykite balandžio 13 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Vitliodarzelis.lt vaikus priima visais sezonais

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Pernai pažado nevykdė, naujos grupės Varpelyje neįrengė. Ar galim patikėti šiais metais?

Rekomenduojami video