2024/04/20

 

MIRGA MARGA MARGUČIAI

Kupiškio kultūros centrą puošia dideli dekoratyviniai kiaušiniai. Čia pat – vištų kiemelis, netoliese ir specialiai Velykų proga išmargintas langas. Nuotraukos iš Kupiškio kultūros centro archyvo

Velykinę nuotaiką slopinantį karantiną galima atremti. Kaip tai padaryti? Ogi patiems šventiškai nusiteikti ir su kitais tuo grožiu pasidalyti.

Kupiškio kultūros centrą puošia dideli dekoratyviniai kiaušiniai. Čia pat – vištų kiemelis, netoliese ir specialiai Velykų proga išmargintas langas.
Nuotraukos iš Kupiškio kultūros centro archyvo

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Pavasariška instaliacija

Artėjančių Velykų proga nuo savaitės vidurio netradiciniais dideliais margučiais pasipuošė Kupiškio kultūros centras. Čia pat galima sutikti ir kiškių šeimynėlę, užsukti į vištų kiemelį, pamatyti Velykų eglutę, o jei kišenėje turite margučių, tai ir juos lovelyje paridenti.

Kompozicijai stengtasi panaudoti kuo daugiau natūralių medžiagų – medienos, samanų ir kitų augalų. Visos šios pavasariškos instaliacijos sumanytoja – Kultūros centro dailininkė Ingrida Rudzinskienė. Idėją įgyvendinant prisidėjo ne tik Kultūros centro, bet ir jo padalinių, laisvalaikio salių darbuotojai.

Plačiau skaitykite balandžio 3 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video