2024/04/25

 

NUSTEBINKITE SAVO DARBUOTOJUS ARTĖJANČIŲ VELYKŲ PROGA

Atėjus pavasariui, po truputį pradedame ruoštis Velykoms. Tiesa, jau metus laiko dėl COVID-19 pademijos didžiąsias metų šventes švenčiame kiek kitaip nei buvome įpratę: gerokai mažesniame, tik pačių artimiausių žmonių rate. Tačiau nepaisant vyraujančios situacijos, Šv. Velykos išlieka smagi pavasario šventė, tad verta ją paminti ir su darbuotojais. O kad ši užduotis taptų lengvesnė, pateikiame keletą patarimų apie dovanas komandai.

Gerai apgalvokite dovaną

Dovanų darbuotojams rinkimas dažnai tampa nemenku iššūkiu. Juk kiekvienas komandos narys yra vis kitoks, tad svarbu skirti pakankamai laiko dovanų paieškai, jog jos būtų apgalvotos ir naudingos kiekvienam. Visgi rekomenduojama išrinkti vienodas dovanas visiems komandos nariams. Na, o jei labai sunku surasti dovaną, tinkančią visiems, galite dovanoti skirtingas moterims ir vyrams. Tačiau jokiu būdu nediferencijuokite dovanų pagal specialybes.

Be to, renkant dovanas būtina atsižvelgti į metų laiką. Juk jei padovanosite, pavyzdžiui, žemos sezonui skirtą dovaną, tokią kaip šiltas šalikas, darbuotojams iš karto kils mintis, jog dovanojate patį pirmą pasitaikiusį ar jau kurį laiką biure pragulėjusį nereikalingą daiktą.

Dovanų idėjos

Kaip ir minėjome, svarbu, jog dovana būtų praktiška, bet tuo pačiu atspindėtų pavasario bei artėjančių švenčių nuotaiką. Todėl gera mintis – ir velykinės vaišės. Tai gali būti šokoladiniai saldainiai, sausainiai ar skani arbata, o galbūt ir išskirtiniai užkandžiai.

Žinoma, dovanos nebūtinai turi būti valgomos: galite dovanoti rinkinį kiaušiniams marginti arba daržovių pjaustyklę, padėsiančią pagaminti gražiai atrodančias salotas. Be to, Velykų šventę pagyvintų ir dovanų gautas stalo žaidimas, skirtas visai šeimai. Taip pat pavasarį nemažai žmonių, atšilus orams, pradeda aktyviai leisti laisvalaikį lauke, tad darbuotojus gali labai nustebinti tam pritaikytos dovanos. Dovanų gautas barbekiu rinkinys ar gertuvė labai pravers iškylos metu.

Na ir pabaigai…

Dovanojant dovaną svarbu pasirūpinti viskuo „nuo A iki Z“. Kruopščiai parinkta dovana parodys, jog išties skiriate dėmesio ir pastangų savo komandai nustebinti. Tad nepamirškite ir patogaus supakavimo. Puikus pasirinkimas – maišeliai su logotipu. Taip papildomai parodysite, jog ši dovana yra nuo jūsų įmonės, o ir darbuotojams bus patogu parsinešti dovaną namo medžiaginiame maišelyje, kurį vėliau galės panaudoti dar ne kartą.

Parodykite savo komandai, jog ją vertinate – tai tikrai nėra sudėtinga. Rūpestis ir nuoširdus dėmesys darbuotojams ne tik sustiprins jų lojalumą įmonei, bet ir padidins motyvaciją siekti aukščiausių rezultatų darbe.

Logobalt.lt inf.

Užs. Nr.358

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video