2024/04/23

 

VIETINĖ RINKLIAVA UŽ PREKYBĄ NEBRANGS

Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Kupiškio rajono taryba patvirtino naujus vietinės rinkliavos už prekybą ir paslaugų teikimą Savivaldybės teritorijos viešosiose vietose nuostatus. Esminių pokyčių čia nenumatyta. Taip pat pakeisti Vietinės rinkliavos už masinių ir komercinių renginių organizavimą Savivaldybei priklausančiose viešojo naudojimo teritorijose nuostatai.

Jurga BANIONIENĖ

Dydžiai – tokie patys

Vietinės rinkliavos už prekybą ir paslaugų teikimą Kupiškio rajono savivaldybės teritorijos viešosiose vietose nuostatai reglamentuoja vietinės rinkliavos rinkimo už leidimo prekiauti ar teikti paslaugas Savivaldybės tarybos nustatytose viešosiose vietose išdavimo tvarką, dydžius, lengvatas vietinės rinkliavos mokėtojams, rinkimo kontrolę ir kt.

Klausimą pristačiusi Teisės skyriaus vyresnioji specialistė Oksana Totorienė per nuotolinį posėdį sakė, kad pagal naujus nuostatus, vietinė rinkliava ir jos dydžiai lieka tie patys ir nesikeičia.

Vietinės rinkliavos dydis už prekybą Kupiškio mieste iš automobilių ir automobilių priekabų mėnesiui – 70 Eur, dienai – 10 Eur; Kupiškio mieste kioskuose, paviljonuose, nuo prekystalių ir vežimėlių – 30 Eur mėnesiui ir 5 Eur dienai; Subačiaus mieste ir kaimo vietovėje kioskuose, paviljonuose, nuo prekystalių ir iš vežimėlių – atitinkamai 30 ir 5 Eur.

Plačiau skaitykite kovo 16 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Vilės Leščinskienės nuotrauka

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video