2024/04/25

 

RIMI LEIDINYS: BŪSIMUS PIRKINIUS PLANUOKITE IŠ ANKSTO

Lankantis maisto prekių parduotuvėse kartais išleidžiama gerokai daugiau pinigų nei norėtųsi, tačiau to tikrai bus galima išvengti, jei pirkinius planuosite iš anksto. Specialus Rimi leidinys leis jums sužinoti apie šiuo metu galiojančius ypatingus pasiūlymus, todėl galėsite numatyti biudžetą ir įsigyti tik tų prekių, kurioms šiuo metu yra taikoma nuolaida. „Rimi“ pirkėjus visada lepina ypatingais pasiūlymais, tad nesvarbu, kokių prekių norite įsigyti, čia rasite iš tiesų patrauklių pasiūlymų.

Peržiūrėkite naujausio leidinio informaciją

Naujas Rimi leidinys gali būti randamas pašto dėžutėje, o tuomet, jei jo negautumėte, naudingos informacijos ieškokite internetinėje erdvėje. Čia taip pat rasite visą svarbiausią informaciją apie šiuo metu galiojančius ypatingus pasiūlymus, todėl galėsite dar paprasčiau sudaryti reikalingiausių pirkinių sąrašą. Informaciniame leidinyje nurodoma, kokiu laikotarpiu galios įvairūs ypatingi pasiūlymai, informuojama, kokiais pasiūlymai galės pasinaudoti lojalumo kortelės savininkai, ir t. t.

Pasiūlymai, galiojantys su lojalumo kortele

Dalis Rimi akcijų yra pritaikytos lojalumo kortelių savininkams, todėl naudinga pagalvoti apie tokios kortelės įsigijimą. Su lojalumo kortele tam tikroms prekėms yra taikoma momentinė nuolaida, o vienas procentas išleistų pinigų kaupiami „Mano Rimi“ piniginėje. Kitų apsipirkimų metu šiais lojalumo pinigais galėsite padengti net iki 99 procentų pirkinių vertės!

Pasiūlymai auginantiems mažus vaikus

Auginantys mažus vaikus turi galimybę prisijungti prie „Mano šeimai“ programos, kurios nariams yra taikomos specialios nuolaidos mažylių maistui, sauskelnėms ir kitoms būtinoms prekėms. Taip pat suteikiama galimybė naudotis specialia vaiko gimtadienio nuolaida, kuri įvairių prekių leis įsigyti dar geresnėmis kainomis.

Prekių įsigijimas internetu

„Rimi“ siūlo galimybę  ne tik apsilankyti fizinėse parduotuvėse, bet taip pat apsipirkti internetu. Toks prekių įsigijimo būdas labai išpopuliarėjo karantino metu: Lietuvos gyventojai buvo raginami likti namuose, todėl ieškota būdų, kurie padėtų apsipirkti nuotoliniu būdu. Palanku yra tai, kad internetu užsakant prekes sugaištama dar mažiau laiko, suteikiama galimybė pasinaudoti įvairiais išskirtiniais pasiūlymais, ir t.t.

Aukščiausios kokybės produkcija

„Rimi“ prekybos tinklas ypatingą dėmesį skiria produkcijos kokybei, tad galite būti užtikrinti, kad čia įsigysite aukščiausios kokybės gaminių. „Rimi“ akcijos visada suteikia galimybę įvairių prekių įsigyti pačiomis palankiausiomis kainomis, tad pasidomėkite, kokią informaciją šiuo  metu pateikia naujausias Rimi leidinys, ir tai jums leis paprasčiau sudaryti būsimų pirkinių sąrašą.

Apie geriausius pasiūlymus sužinokite pirmi

Rimi“ ištikimiausiems pirkėjams siūlo galimybę prenumeruoti parduotuvės naujienas: užsisakę specialų prekybos tinklo naujienlaiškį turėsite galimybę sužinoti apie įvairius asmeninius pasiūlymus, tam tikru laikotarpiu galiojančias akcijas, vykstančius konkursus, ir t.t.

Rimi leidinys – tai viena patogiausių priemonių, leidžiančių sužinoti apie įvairius ypatingus pasiūlymus. Šis informacinis kainų katalogas leidžia atsirinkti pačius palankiausius pasiūlymus, todėl pirkėjai dar prieš vykdami į parduotuvę gali numatyti būsimų pirkinių sąrašą.

https://akcijuleidinys.lt/.

Užs. Nr.259

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video