2024/03/28

 

KULTŪROS VARIKLIS – NUOŠIRDŪS IR TROKŠTANTYS PADĖTI ŽMONĖS

Kultūrinės veiklos vadybininkė Inga Dovydėnienė Subačiaus kultūrinį gyvenimą kuruoja jau penkerius metus. „Kartu su savo komanda turiu svajonę – surinkti visą informaciją – istoriją, nuotraukas apie Subačiaus kultūros namų gyvavimą, nes šie metai Subačiaus padaliniui yra jubiliejiniai“, – teigė ji. Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo

Kultūrinės veiklos vadybininkė Inga Dovydėnienė Subačiaus kultūrinį gyvenimą kuruoja jau penkerius metus. „Kartu su savo komanda turiu svajonę – surinkti visą informaciją – istoriją, nuotraukas apie Subačiaus kultūros namų gyvavimą, nes šie metai Subačiaus padaliniui yra jubiliejiniai“, – teigė ji.
Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo

Šiemet Kupiškio kultūros centro Subačiaus padalinyje – dviguba šventė. Padalinys mini garbingą šešiasdešimt penkerių metų kultūrinės veiklos sukaktį, o dabartinė jo vadovė Inga Dovydėnienė šias atsakingas pareigas eina jau penkerius metus.

Pakalbinta pašnekovė neslėpė jaudulio. „Esu paprastas žmogus, dirbantis mėgstamą darbą“, – kuklinosi ji. I. Dovydėnienė dėkojo subatėnams, kurie, pasak jos, aktyviai ir vieningai prisideda puoselėjant kultūrą.

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Miela Inga, penkeri metai dirbant tokį darbą, tai daug ar mažai?

Iš tiesų, ačiū jums, kad priminėte, jog vasario 1 dieną suėjo penkeri metai, kai dirbu Kupiškio kultūros centro Subačiaus padalinyje.

Šiandien esu dėkinga žmonėms, kurie manimi pasitikėjo ir leido įsijungti į kultūrą, į kuriančių žmonių komandą. Penkeri metai tai nėra daug, nes kultūrinis gyvenimas mažesnėse vietovėse smarkiai skiriasi nuo didžiųjų miestų žmonių poreikių, galimybių, kultūros įstaigos turimų žmogiškųjų ir technologinių išteklių.

Kupiškio kultūros centro Subačiaus padalinys – visiems atvira, per įvairiapusę veiklą saviraišką organizuojanti, bendruomeniška ir bendradarbiaujanti kultūros įstaiga.

Tvirtu komandiniu darbu stengiamės atliepti vietos gyventojų ir svečių kultūrinius poreikius, kasdien po truputį vis daugiau stengiamės, augame, norime ir privalome tobulėti, todėl tikimės sulaukti gyventojų pasiūlymų, idėjų, kurias galėsime kartu įgyvendinti ir dirbti dar kokybiškiau.

Plačiau skaitykite vasario 6 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video