2024/04/18

 

PRAKTINIAM MOKYMUISI – IŠIMTYS, BET IR ČIA – NELYGYBĖ

Nuotrauka iš KTVM archyvo

Visoje šalyje pagrindinis ir vidurinis ugdymas toliau vyksta nuotoliniu būdu. Kol kas – iki sausio pabaigos, ar kas keisis, Vyriausybė žada spręsti vėliau.

Taip pat nuotoliniu būdu vykdomas ir profesinis mokymas, bet taikomos tam tikros išimtys dėl privalomos praktikos, praktinių mokymų, kompetencijų vertinimo.

Kaip šiuo karantino laikotarpiu sekasi įvairius specialistus rengiančiai Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos bendruomenei, su kokiomis problemomis susiduriama?

Jurga BANIONIENĖ

Semtis praktikos – į mokyklą

Direktorės pavaduotoja ugdymui Raimonda Domžienė sakė, kad Kupiškio technologijos ir verslo mokykla taip pat, kaip ir kitos mokymo įstaigos, stengiasi išgyventi šį nelengvą metą, problemų netrūksta, bet stengiamasi ieškoti būdų ir galimybių joms išspręsti.

„Ugdymo procesas tokiomis sąlygomis, manau, vyksta gana sėkmingai. Kuo toliau, tuo labiau. Šis laikotarpis atveria ir nemažai naujų galimybių, įgyjame naujų kompetencijų ir jas nuolatos tobuliname. Esame profesinė mokykla, todėl ugdymo procesą organizuojame kiek kitaip.“

Plačiau skaitykite sausio 16 d. „Kupiškėnų mintyse“ arba prenumeruokite PDF (3 Eur/mėn.)

 

Nuotrauka iš KTVM archyvo

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video