2024/04/19

 

JUBILIEJINIS KALĖDINIS NORVEGŲ ROTARIEČIŲ TURAS ŠIEMET KITOKS

Norvegijos rotariečių dovanas Paketurių Šv. Kazimiero vaikų globos namams įteikė Kupiškio Rotary klubo prezidentas su Kalėdų Seneliu. Nuotraukos iš Kupiškio Rotary archyvo

Norvegijos rotariečių dovanas Paketurių Šv. Kazimiero vaikų globos namams įteikė Kupiškio Rotary klubo prezidentas su Kalėdų Seneliu.
Nuotrauka iš Kupiškio Rotary archyvo

Jau daug metų prieš Kalėdas rotariečiai iš Norvegijos lanko Paketurių Šv. Kazimiero vaikų globos namų auklėtinius. Lydimi Kalėdų Senelio su dovanomis jie atvažiuodavo lapkritį. Jau dvidešimtas norvegų Rotary klubų kalėdinis turas įvyko ir šiemet, tik gerokai pakoreguotas pandemijos ir kitoks nei įprasta.

Jurga BANIONIENĖ

Globos namams – tradicinės dovanos

Norvegijos Ferder Rotary klubo narių asmeninės dovanos Paketurių Šv. Kazimiero vaikų globos namų auklėtinius pasiekė ir šiais metais.

Viena siuntų įmonė jas nemokamai pristatė kupiškėnams rotariečiams, kurie ir įpareigoti jas įteikti.

Kupiškio Rotary klubo prezidentas Zigmantas Aleksandravičius, ne vienas, į pagalbą pasitelkęs Kalėdų Senelį, praėjusį antradienį apsilankė Šv. Kazimiero vaikų globos namuose.

Laikantis visų saugumo reikalavimų, dovanėlės perduotos kieme įstaigos direktoriui Vytautui Koženiauskui. Vaikai džiaugėsi galėdami bent pro langą pamojuoti Kalėdų Seneliui. Suplanuotas šventinis renginys neįvyko, tikimasi jį surengti kitais metais.

Plačiau skaitykite gruodžio 19 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kupiskyje viena era naujiena.

  • Šaunu! Taip gera dabar skaityti apie kažką pozityvaus.

Rekomenduojami video