2024/04/18

 

DĖL PATEKIMO Į KUPIŠKIO MIESTO TERITORIJĄ RIBOJIMO PRIEMONIŲ

Kupiškio r. savivaldybė informuoja, kad draudžiamas  transporto priemonių įvažiavimas į Kupiškio miestą nuo 2020 m. gruodžio 18 d. 13.00 val. iki 2021 m. sausio 3 d. 21.00 val. šiose gatvių sankryžose:

  1. Kupiškio miesto Zuntės ir P. Matulionio gatvių sankryžoje;
  2. Kupiškio miesto Vytauto ir Krasnavos gatvių sankryžoje;
  3. Kupiškio miesto Slavinčiškio ir Technikos gatvių sankryžoje;
  4. Kupiškio miesto Jaunimo g. ir Račiupėnų gatvių sankryžoje;
  5. Kupiškio miesto S. Dariaus ir S. Girėno g. ir Sodų gatvių sankryžoje.

Ribojamas  transporto priemonių eismas į Kupiškio miestą ir nustatoma  kontrolė nuo 2020 m. gruodžio 18 d. 13.00 val. iki 2021 m. sausio 3 d. 21.00 val. šiose gatvių sankryžose:

  1. Kupiškio miesto Pergalės ir Dvaramiškio gatvių sankryžoje;
  2. Kupiškio miesto Panevėžio ir Aukštaičių gatvių sankryžoje.

Kupiškio rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2020 m. gruodžio 16 d. įsakymas Nr. ADV-878

Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo

https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/a2b5da801f4a11eb9604df942ee8e443/asr

2.1.7.Nuo 2020 m. gruodžio 16 d. 00:00 val. iki 2021 m. sausio 3 d. 24:00 val. Lietuvos Respublikos teritorijoje ribojamas asmenų judėjimas tarp savivaldybių, išskyrus atvejus, kai vykstama: į savo gyvenamosios vietos savivaldybę; į kitą nei savo gyvenamosios vietos savivaldybę dėl artimųjų giminaičių mirties; į darbą (darbo reikalais), kai darbo vieta yra kitoje savivaldybėje; į aptarnaujančius tarptautinius keleivių maršrutus oro, jūrų uostus, autobusų stotis ar iš jų; dėl sveikatos priežiūros paslaugų; dėl kitų objektyviai pagrįstų neatidėliotinų priežasčių, kai vykimas į kitą nei savo gyvenamosios vietos savivaldybę yra neišvengiamai būtinas. Šis ribojimas netaikomas asmenims – vienos šeimos ar vieno namų ūkio nariams, vykstantiems į kitą nei savo gyvenamosios vietos savivaldybę, kurioje turi nekilnojamojo turto, priklausančio vienam iš šeimos ar namų ūkio narių nuosavybės teise.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Jus net normalaus plano padaryt nesugebat, kas per keverzones, pridejot zenklu , neaisku ar ta gatve vaziuot galima ar ne. Kaip jus dar rasyt ismokot ir ka ten jus mokykloj moko, ar tik laika praleidziat.

  • TAI RIBOJIMAS NEVAŽINĖTI TARP SAVIVALDYBIŲ, O NE SENIŪNIJŲ.JEI IŠ ŠIMONIŲ VAŽIUOJU MIESTA,JAU PAŽEIDIMAS? AR NEPERSISTENGIA ČIA VALDŽIA RAJONO?

    • Kai užaugsiu,miestu būsiu.Čia kupiškėnų valdžia nuo Vilniaus ir Kauno nusižiūrėjo,kur pvz.Lentvaris ar Garliava kitoj savivaldybėj,ir iš viso,ką ten kalbėt,tamsus užkampis.

  • O su dviračiu ar galėsiu pravažiuoti ?

Rekomenduojami video