2024/04/24

 

VERSLININKAI TIKI, KAD ŠVIESA TUNELIO GALE TURI BŪTI

UAB „Dailista“ vadovas sakė, kad iki Kalėdų bus baigta didžioji dalis Kupiškio viešosios bibliotekos remonto darbų, o aikštelę prie jos asfaltuos pavasarį. Autorės nuotrauka

UAB „Dailista“ vadovas sakė, kad iki Kalėdų bus baigta didžioji dalis Kupiškio viešosios bibliotekos remonto darbų, o aikštelę prie jos asfaltuos pavasarį.
Autorės nuotrauka

Koronaviruso pandemija palietė visų pasaulio šalių ekonomikas. Esame globalios rinkos dalis. Koks bus ekonomikos nuosmukis, ekspertai kol kas gali tik spėlioti. Viskas labai greitai keičiasi. Apie įmonių padėtį dažniausiai galima kalbėti tik esamuoju laiku.

Kaip COVID-19 ligos šuolio akivaizdoje sekasi darbuotis, papasakojo keletas rajono verslininkų.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Antras karantinas, įvestas Lietuvoje kol kas trims savaitėms nuo lapkričio 7 dienos, atrodo, šiek tiek švelnesnis ir ne taip gąsdina tautiečius.

Jam žmonės spėjo psichologiškai pasirengti pavasarį per pirmą karantiną. Visgi viešojo gyvenimo suvaržymų yra užtektinai. Tai savo kailiu bene labiausiai patiria kultūros, turizmo, viešojo maitinimo darbuotojai.

Su visokiais išbandymais susiduria ir gamybos, statybos, vežimo, prekybos ir kitas paslaugas teikiančios įmonės.

Ar šiandien nestringa prekių užsakymai, jų atvežimas ir įmonių tarpusavio atsiskaitymai, ar ligos nepraretino darbuotojų, kokių prevencinių priemonių imasi, kad apsisaugotų nuo COVID-19 ligos, ar reikėtų ir kokios paramos šiuo metu įmonėms iš Vyriausybės?

Plačiau skaitykite lapkričio 14 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video