2024/03/29

 

COVID-19 ĮSISUKO Į PROGIMNAZIJĄ

Šiandien, spalio 28 dieną, Covid-19 buvo nustatytas dviem Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijos pradinukų mokytojoms. Į pasitarimą aptarti šios situacijos buvo susirinkę keletas rajono Ekstremalių situacijų Operacijų centro atstovų.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Pasak Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos Ingridos Bernatavičienės, turės izoliuotis iki lapkričio 5 dienos ne tik dvi pradinukų klasės, kur susirgo tos dvi mokytojos, bet ir dar dvi pradinukų klasės, kurios priklausė bendram srautui.

Visiems mokiniams ir kitiems sąlytį su susirgusiomis pedagogėmis turėjusiems asmenims yra sudarytos sąlygos atlikti COVID-19 testą spalio 29–30 d. nuo 8.30 iki 11 val. Kupiškio mobiliajame punkte Krantinės g. 30A.

Pasibaigus mokinių rudens atostogoms, Visuomenės sveikatos centras rekomenduos toms klasėms ugdymą organizuoti nuotoliniu būdu. Tada bus direktoriaus įsakymas dėl nuotolinio mokymo. Jei daugiau niekas nesusirgs, tai likusios 10 pradinukų klasių po atostogų turėtų sugrįžti į klases.

Nuo 2020 m. spalio 26 d. iki 2020 m. lapkričio 1 d. Kupiškio rajono savivaldybė priskiriama geltonajai zonai.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Ar negalėjo tų mokytojų, bent per mokinių atostogas įgalinti dirbti namuose. Kam tuos žmones vaikyti be reikalo pirmyn – atgal. Juk jie vargšiukai ir taip už atostogas atlyginimo negauna. Mokytojų darbo apmokėjimas paskaičiuotas tik už mokymo savaites. Pasidomėkit.

  • Labai gaila, kad žmonės nėra atsakingi. Vaikas turi izoliuotis, bet su tėvais po prekybos centrus vaikšto.

    • Būtent nesilaikoma nieko

Rekomenduojami video