2024/04/16

 

AUTOMOBILIŲ IR MOTOCIKLŲ SPORTO ENTUZIASTAMS – DĖMESYS IR DOVANOS

Praėjusį antradienį rajono Savivaldybės posėdžių salėje su rajono vadovais susitiko Kupiškio automobilių ir motociklų sporto atstovai. Už savo krašto vardo garsinimą ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų sportininkams įteiktos padėkos, aptarti pasiekimai, laukiantys darbai.

Jurga BANIONIENĖ

Dėkojo už veiklą

Savivaldybės posėdžių salėje vos sutilpo būrys automobilių ir motociklų sporto aistruolių.

„Vienoje vietoje susirinko rimčiausi Kupiškio vyrai, savo veikla žinomi ir regione, ir Lietuvoje, ir už jos ribų. Esate savo krašto ambasadoriai“, – pabrėžė rajono meras Dainius Bardauskas.

Jis džiaugėsi, kad VšĮ „Kupiškio auto-moto sportas“ ir visureigių klubo „35 coliai“ vadovas Saulius Valiukas ir nariai labai daug prisideda garsinant Kupiškio vardą.

Šia proga įteiktos Savivaldybės padėkos.

Jomis apdovanoti sportininkai Deividas Vareika, Mindaugas Tūska, Justas Ragauskas, Ovidijus Gintautas, Jonas Pirtinas, Žygimantas Pirtinas, Zigmas Žiūkas, Martynas Žaliauskas, Darius Makštelė ir Rytis Valiukas.

Atminimo dovanos įteiktos VšĮ „Kupiškio auto-moto sportas“ ir visureigių klubo „35 coliai“ vadovui S. Valiukui, klubo „35 coliai“ įkūrėjui Nagliui Čepelei, Lietuvos automobilių sporto federacijos 4×4 komiteto pirmininkui Vaidotui Paškevičiui. Jis už pagalbą organizuojant bekelės varžybas dėkojo S. Valiukui, N. Čepelei. Pastarieji džiaugėsi Savivaldybės vadovų rodomu dėmesiu ir palaikymu.

Plačiau skaitykite spalio 24 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video