2024/03/29

 

KALĖDOS NAMUOSE: KO REIKIA, KAD JOS BŪTŲ YPATINGOS?

Visi šie metai tapo tikru iššūkiu daugeliui iš mūsų ir akivaizdu, kad būtent tokia nata ir užbaigsime likusią jų dalį. Tai turės įtakos ir Kalėdų šventimo įpročiams. Tikėtina, kad daug kas keisis, bus mažiau masinių susibūrimų bei kelionių, ir šventinį laikotarpį leisime savo namuose, apsupti pačių artimiausių žmonių. Na, o, kad šis šventinis laikas, leidžiamas namuose būtų iš tiesų magiškas, ir kad jūsų artimiausiu žmonės patirtų kuo daugiau gerų emocijų, verta atkreipti dėmesį, į kokius akcentus riekėtų investuoti.

Karnavaliniai kostiumai

Tikrai nepasigailės tie, kurie nuspręs investuoti į karnavalinius kostiumus. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad įsigiję sau patinkančius karnavalinius kostiumus, galėsite surengti ne vien smagų vakarėlį dar iki Kalėdų ir taip kur kas smagiau praleisti tamsius ir darganotus vakarus. Dar daugiau – tokie kostiumai yra tiesiog būtini, jei jūs auginate mažamečius vaikus. Dėl viruso grėsmės, labai tikėtina, kad šias metais jūsų mažyliai negalės mėgautis smagiomis kalėdinėmis šventėmis savo darželiuose bei mokyklose. Tad, jei šeimos galva turės nuotaikingą karnavalinį kostiumą, jis tikrai galės nustebinti savo mažuosius. Na, o, jei tokius kostiumus užsakysite ir savo vaikams, tai, kartu su jais galėsite surengti šaunų savo šeimos vaidinimą. Pačių nuostabiausių, nuotaikingiausių, spalvingiausių karnavalinių kostiumų, kurie jus įkvėps kūrybingiausioms idėjos, rasite https://pigu.lt/lt/dovanos-sventine-atributika/sventine-atributika/karnavaliniai-kostiumai.

Lauko šviestuvai

Kad visa namų aplinka spindėtų magiška nuotaika, būtina juos puošti ne tik iš vidaus, bet ir iš lauko .Na, o bene efektyviausias būdas tai padaryti – dekoruoti namus, kitus pastatus bei augalus LED girliandomis. Tad jų verta įsigyti ir tikrai ne vieną – tegul tūkstančiai lempučių puošia jūsų namus ir kuria ypatingą nuotaiką viso šventinio periodo metu. Tiesa, dėmesį verta atkreipti ir į tai, kad toks pasirinkimas yra naudingas ne tik dėl estetikos ei magiškos nuotaikos kūrimo, bet ir dėl kitos priežasties. Ne paslaptis, kad nors ruduo bei žiema turi daug žavių privalumų, yra ir tam tikrų trūkumų. Vienas jų – tamsa. Kaip žinia, būtent ji neretai tampa ne tik daugelio žmonių prastos nuotaikos, bet ir energijos stygiaus, vangumo, mažesnio darbo našumo priežastimi. Tačiau moksliniai tyrimai rodo, kad tie žmonės, kurie tamsiuoju metų laiku save apsupa kuo didesniu kiekiu šviesos šaltinių, būna kur kas geresnės nuotaikos ir pasižymi didesniu darbo našumu. Taigi, LED lemputės yra ypač estetiškas būdas garantuoti, kad šventes sutiksite būdami ypač puikios nuotaikos bei labai energingi.

Eglutės

Na, ir, žinoma, kad šios šventės namų aplinkoje būtų kaip niekada jaukios, žavingos ir ypatingos, nepamirškite ir vieno svarbiausių švenčių akcentų. Tai – eglutė. Vaidas bus dar ypatingesnis, jei neapsiribosite vos viena eglute – kuo jų daugiau, tuo geriau. Namus papuoškite bent keliomis eglutėmis – skirtingose namų patalpose esančias eglutes puoškite skirtingo stiliaus papuošalai. Na, ir, žinoma, bent kelias eglute papuoškite ir kieme ar sode – kartu su LED lempomis jos sudarys pasakiškus derinius. Na, o čia jūsų laukia pačios įvairiausios, kiekvieno skoniui skirtos kalėdinės eglutės.

Kad šventės, praleistos namuose, būtų pačios įsimintiniausios viso gyvenimo šventės, teks įdėti šiek tiek pastangų. Bet galite būti tikri, kad rezultatas – magiškas vaizdas, jaukumas bei plačios jums artimų žmonių šypsenos, yra viso to verti. Tad jau dabar suskubkite kurti Kalėdų pasaką. Na, o, jei prie šio proceso pakviesite prisijungti ir savo artimuosius, galite būti tikri – gerų emocijų bus dar daugiau.

Pigu.lt

Užs. Nr.1403

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Nebūtina išlaidauti nei karnavaliniams kostiumams, nei ypatingiems švietuvamas, nei kelioms didelėms eglutėms. Viską galima rasti savo namuose.
    Kur gimė Kristus?

Rekomenduojami video