2024/03/29

 

UŽSIKRĖTĖ PER KONTAKTĄ SU SERGANČIAIS

Norint apsaugoti save bei kitus, būtina laikytis visų prevencijos priemonių. Nuotrauka iš SAM archyvo

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Lietuvoje pastaruoju metu išaugo COVID-19 ligos skaičius. Per savaitgalį šalyje užfiksuoti net 179 nauji šios infekcijos atvejai. Pirmadienį šie skaičiai dar padidėjo, koronavirusine infekcija susirgo 70 žmonių.

Susirgusių žmonių daugėja ir Kupiškio krašte.

Pirmadienio 11 val. duomenimis, Kupiškio rajone sergančių COVID-19 yra 5, o pasveiko 9 asmenys. Taigi iš viso su šia infekcija jau susidūrė 14 kupiškėnų.

Rugpjūčio 18 d., penktadienį, Kupiškyje registruoti 2 atvejai, o rugpjūčio 19 d. – 1 atvejis.

Pasak Nacionalinio visuomenės sveikatos centro atstovės Justinos Petravičienės, visi atvejai yra susiję. Asmenys užsikrėtė per kontaktą su jau sergančiais asmenimis.

Kupiškio rajone namuose saviizoliacijoje yra 22 gyventojai.

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Kuo skubiau praneskit kur reikia ,kas vyksta Kupiskio liginineje ir poliklinikoje,kol dar neivyko didele nelaime.Palaikome visi Jus.

  • Tai jai ligoninės tipo vedėja pet savo senatvinį marazmą pasiguldo karščiuojantį šepetiškį į bendrą priėmimo skyrių stebėjimui ir per savo durnumą susargdina priėmimo skyriaus sesutę…??? Dar laksto po visą ligoninę,nes ji barbė- devyndarbė- nepakeičiamoji !!!! Kai tuo tarpu visuose miestuose jau veikė „karštosios linijos“ ir karščiuojančių net neįleidžia į priėmimą, iškart izoliuoja į spec. palatas. Pas mus nėra kas dirba, nėra kas normaliai dirba, arba dirba tik įtakingųjųgiminaičiai (o jie ne visada normaliai dirbt teikiasi) Kokią rolę poliklinikoj atlieka administracijos vedėjos „protežė“ socialinė darbuotoja, įtaisyta ten visai ne medikė ir dar bando „vaidint“ kad gudri. Ji netgi siunčiama į įstaigas imt COVID testų, nors pro medicinkę tik šonu praėjo, „studijavo“ socialinį darbą .. Jai tas pats, kur bruka tą „pagaliuką“,ar į nosiaryklę ar į „anusą“ !!! Tuoj pat SAM sužinos su visa Veryga priešaky, kas ir kaip mus „gydo“ ir „tiria“ … !!!!

  • Kam reikia skebt jau daugeliui ir taip pilnos kelnes, maziau zinosit ramiau miegosit, prisigalvojat is dyko buvimo visokiu nieku. Neskelbia del ramumo, beto nieko ir nera.

  • Ruosiasi uzdaryti kupiski po visam

  • Kodėl neskelbiama kur lankėsi žmonės?! Kituose miestuose skelbiama ir žino žmonės kur kas lankosi. O čia tyli suraukia subines ir bijo patys.

  • O kodel neskelbete kur lankesi zmones kurie susirgo pas mus

    • Būtų labai įdomu, kodėl neskelbiama… Gal daug daugiau kupiškėnų su sergančiais kontaktavo…. Ir patys platina ligą….

      • Lankėsi Kupiškyje.Turint galvoj miesto dydį,kontaktavo visi.

        • Taikliai pastebeta

Rekomenduojami video