2024/04/19

 

APRANGA INTERNETU: KOKIE SPRENDIMAI DOMINA LABIAUSIAI?

Apranga internetu tikrai nėra naujas sprendimas – jį galime rinktis jau ne vienerius metus. Tačiau taip pat reikia pastebėti, kad iš tiesų apranga internetu apima labai daug įvairių sprendimų, Tik, ar kada susimąstėte, kurie iš jų sulaukia daugiausiai dėmesio? Jei ne, pats metas apie tai sužinoti daugiau.

Ne paslaptis, kad sprendimas pirkti aprangą internetu, visų pirmiausia reiškia, kad galėsite sutaupyti labai daug laiko. Tačiau taip pat nereikia pamiršti, kad nemaža dalis parduotuvių, kurios siūlo įsigyti aprangos internetu, siūlo įsigyti ir kitų prekių, pavyzdžiui, rankinių ar avalynės. Ir nesunku pastebėti, kad žmonės ypač mielai pasinaudoja šia galimybe – vieno apsilankymo metu įsigyja ne tik drabužių, bet ir rankinių arba batų. Jei teigia, kad toks sprendimas jiems leidžia sutaupyti nemažai laiko bei išvengti papildomų nepatogumų, pavyzdžiui, nebereikia lankytis parduotuvėse, kur būtų galima įsigyti batų. Taigi, vienas populiariausių pasirinkimų yra parduotuvės, kurių veiklos kryptys apima ne tik tokius sprendimus, kaip apranga internetu, bet ir batai, rankinės internetu.

Kaip žinia, šiandien galima lankytis įvairiose internetinėse parduotuvėse – tokiose, kuriose parduoda prekes moterims, vyrams, vaikams. Tačiau, ar kada susimąstėte, kurios iš jų sulaukia didžiausio populiarumo? Pasirodo, pirkėjai labiausiai mėgsta apsipirkti tose internetinės parduotuvėse, kuriose galima rasti prekių ne vien tik moterims, vyrams ar vaikams, tačiau visai šeimai iš karto – nuo mažiausio iki vyriausio jos nario. Pirkėjų teigimu, tokios parduotuvės ne tik leidžia sutaupyti labai daug laiko, bet ir paprasčiausiai leidžia išvengti nepatogumų – reikiamas prekes iš karto gauna visa šeima.

Visiems įprasta, kad atėjus į fizinę drabužių ar batų parduotuvę, galima pasikonsultuoti su pardavėju arba konsultantu, užduoti rūpimus klausimus apie patikusią prekę. Kaip yra su internetinėmis parduotuvėmis? Nors dauguma jų taip pat suteikia galimybę pasinaudoti online konsultacija, dėmesį verta atkreipti į tai, kad pirkėjus labiau domina kitas sprendimas. Pasirodo, online pirkėjai ypač palankiai vertina apsipirkimo gidus, kuriuos galima rasti internetinėse parduotuvėse. Paprastai tai būna profesionalų parengta informacija apie internetinėje parduotuvėje esančias prekes, o taip pat – pateikiama patarimų, kaip išsirinkti geriausią prekę ir kaip ją prižiūrėti. Įdomu tai, kad nemaža dalis žmonių prisipažįsta, kad į internetines parduotuves neretai užsuka būtent dėl šių gidų – tam, kad galėtų pasisemti vertingos informacijos.

Noriu taupyti laiką ir mėgstu komfortą – vargu, ar rastume daug žmonių, kuriems netiktų toks posakis. Tai galioja r tuo atveju, kai kalbame apie drabužių, avalynės ar rankinių įsigijimą, kadangi apklausų rezultatai atskleidžia, kad pirkėjai kur kas palankiau vertina tas internetines parduotuves, kurios pristato pirkinius tiesiai į namus. Ir jus domina avalynė, galanterija, apranga tiesiai į jūsų namus? Turėtumėte spausti čia.

Įdomu tai, kad skirtingos internetinės parduotuvės pasirenka skirtingas prekių pristatymo  strategijos. Pavyzdžiui, vienos internetinės parduotuvės pateikia tik prekių pavadinimus bei nuotraukos. Kitos – prekių pavadinimus, nuotraukas bei kelių sakinių aprašymus. Na, o dar kitos – pateikia prekių pavadinimus, nuotraukas bei nepagaili bent pastraipos ilgio aprašymo. Kaip manote, kurį sprendimą palankiaisiais vertina pirkėjai? Žinoma, kad daugiausiai palankumo pelno trečiasis variantas, kadangi pirkėjai negali prekės apžiūrėti gyvai, todėl išsamūs aprašymai tampa puikiu informacijos šaltiniu, padedančiu lengviau priimti sprendimą.

Atsiskaitymas už prekes – dar vienas rodiklis, pagal kurį galima spręsti, kokios internetinės parduotuvės sulaukia daugiausiai susidomėjimo. Ne paslaptis, kad šiandien galimi įvairūs atsiskaitymo būdai ir skirtingos internetinės parduotuvės taiko skirtingus sprendimus. Tačiau pirkėjus labiausiai žavi tos, kurios sudaro galimybę atsiskaityti naudojantis internetinės bankininkystės sistema. Nieko keista, kodėl būtent šis variantas sulaukia daugiausiai susidomėjimo. Visų pirma, ypač didelė dalis mūsų šalies gyventojų naudojasi internetinėse bankininkystės paslaugomis. Antra – didelė dalis jų  tai laiko ypač saugiu, moderniu, laiką taupančiu bei patogumą garantuojančius sprendimu.

Na, ir, žinoma, negalima nepastebėti dar vieno dalyko. Tai – nuolaidos. Didžioji dalis apklausose dalyvaujančių žmonių pripažįsta, kad vienas labiausiai juos dominančių dalykų yra galimybė įsigyti patikusių drabužių ar batų už mažesnę kainą.

Taigi, jau įvardijome, kokie pasirinkimai yra patys populiariausi. O kokie yra jūsų apsipirkimo įpročiai?

Pigu.lt inf. ir nuotrauka

Užs. Nr.1091

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video