2024/04/24

 

DĖL PERSIKRAUSTYMO DARBŲ PANEVĖŽIO APSKRITIES VMI KUPIŠKIO PADALINYJE RUGPJŪČIO 4 D. NEBUS APTARNAUJAMI KLIENTAI

Panevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – AVMI) informuoja, kad antradienį, rugpjūčio 4 d., dėl persikraustymo darbų Panevėžio apskrities VMI Kupiškio teritoriniame padalinyje (L. Stuokos-Gucevičiaus a. 14, Kupiškis) nebus aptarnaujami klientai.

Nuo rugpjūčio 5 d. mokesčių mokėtojai Kupiškyje bus pradėti aptarnauti kitose patalpose adresu L. Stuokos-Gucevičiaus a. 9, Kupiškis. Pažymėtina, kad šalyje tebesant ekstremaliai situacijai mokesčių mokėtojų aptarnavimas vyksta tik iš anksto registruojantis. Registruotis apsilankymui Kupiškio padalinyje gyventojai gali telefonu: (8 381) 40 016.

Panevėžio AVMI primena, kad konsultacijas telefonu šiemet teikia mokesčių specialistai visoje šalyje. Kilus klausimams, pasikonsultuoti gyventojai gali ne tik paskambinus bendruoju Mokesčių informacijos telefonu 1882, bet ir kitais papildomais telefonų numeriais, kurie skelbiami VMI interneto svetainėje. Panevėžio AVMI konsultacijos teikiamos telefono numeriu (8 389) 63 729.

Savarankiškai aktualią informaciją, paaiškinimus, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus galima rasti VMI interneto svetainėje www.vmi.lt ir VMI vaizdo kanale. Aktuali informacija skelbiama ir oficialiame VMI socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje: www.facebook.com/Valstybinemokesciuinspekcija.

VMI inf. ELTOS nuotrauka

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video