2024/04/19

 

NERINGOJE NUKRITO PARASPARNIU SKRIDĘS BUVĘS KUPIŠKĖNAS

Policijos departamento duomenimis, liepos 7 dieną Neringoje nukrito parasparniu skridęs 1991 m. gimęs vyras. Jo pagalbos prašymą Bendrasis pagalbos centras gavo apie 19 valandą. Vyras mobiliuoju telefonu sugebėjo pasakyti, kad vėjas skraidyklę nusviedė už marių.

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, gautas pranešimas, kad žmogus nukrito į kopas, bet tiksli vieta nenurodyta. Atvykę gelbėtojai kartu su paplūdimio gelbėtojais išžvalgė kopas, ugniagesių automobilis ir greitosios pagalbos medikai atliko žvalgybą nuo dviračių tako, paieškose dalyvavo ir Juodkrantės ugniagesių komanda bei policija.

Nukentėjusysis buvo surastas maždaug už keturių kilometrų nuo Alksnynės kelio posto, arčiau jūros, tik į paieškas įsijungus Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų sraigtasparniui. Sraigtasparnis dauginius kūno sužalojimus patyrusį vyrą rado ir nugabeno į Klaipėdos universitetinę ligoninę. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Vėliau paaiškėjo, kad tai nemažą skraidymo patirtį užsienyje ir Lietuvoje turintis buvęs Kupiškio rajono gyventojas. Laikantis Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir artimųjų prašymo nelaimę patyrusio žmogaus duomenų neskelbiame.

Jo motina tik sakė, kad sūnus po stuburo operacijos gydomas ligoninėje. Jo būklė stabili, bet sunki. Laukia ilgas reabilitacijos procesas.

Parengė Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Asociatyvi Vilės Leščinskienės nuotrauka

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video