2024/04/25

 

KOMFORTIŠKAS MIEGAMASIS: KOKIE BALDAI UŽTIKRINS PATOGIĄ APLINKĄ?

Tikriausiai sutiksite, jog miegamasis turėtų tapti labiausiai atpalaiduojančiu ir geriausiai pailsėti leidžiančiu kambariu. Priklausomai nuo to, kaip mums pavyks jį įsirengti ir apstatyti, priklausys mūsų miego kokybė, o nuo jos – ir tolimesnės dienos produktyvumas. Visgi, sukurti patogią miegamojo aplinką nėra taip sunku, kaip kad galėtų atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Tam užtenka pasitelkti maksimalų komfortą garantuojančius baldus, kuriuos pateikėme žemiau – pasitikrinkite, ar visi jie yra Jūsų miegamajame.

Supamas krėslas

Taip, šis baldas tikrai nėra pats būtiniausias, tačiau juk kalbame apie maksimalų komfortą – būtent jį toks krėslas tikrai gali užtikrinti. Lengvai siūbuodami galėsite skaityti knygą, žiūrėti televizorių ar tiesiog grožėsitės vaizdais pro langą – toks poilsis tikrai padės maksimaliai atsipalaiduoti. Jei šalia krėslo patiesite ir minkštą kilimėlį, sukursite ypatingai jaukią aplinką, kurioje laiką norėsis leisti ne tik ruošiantis miegoti. Patys supami krėslai taip pat nustebins labai žavia, tačiau neįnoringa išvaizda.

Kosmetinis staliukas

Moterims tikrai nekils klausimų, kodėl šis baldas turėtų atrasti vietą miegamajame. Patogiai įsitaisius prie jo, galima pasidažyti, susitvarkyti plaukus ar atlikti kitas grožio procedūras. Be to, visos Jūsų naudojamos priemonės pagaliau atranda savo vietą (daugelį iš jų galima sudėti į staliuko stalčius), taigi tuo pačiu sukuriama kur kas tvarkingesnė atmosfera. Jei tik turite laisvos erdvės, pagalvokite apie jo įsigijimą. Galite būti tikri: toks baldas tikrai nestovės nepanaudotas.

Erdvi spinta

Nors šiuo klausimu vietą galbūt norėtųsi pataupyti, patariame to nedaryti – jei laikui bėgant pritrūksite vietos rūbams ar patalynei, miegamajame daug sunkiau seksis išlaikyti tvarkingą atmosferą. Šioje patalpoje ypač mėgstamos spintos su veidrodžiu ir stumdomomis durimis: taip pavyksta išvengti papildomų pirkinių ir visapusiškai išnaudoti turimą vietą.

Ypatingai pasisekė tiems, kurie šalia miegamojo turi ir erdvesnę drabužinę, tačiau ir šioje patalpoje reikia pasirūpinti idealia tvarka. Reikėtų įsigyti ne tik pakankamą pakabų kiekį, bet ir pagalvoti, kur laikysite batus. Tam ypač tinka specialios batų lentynos, kurias galima rasti tarp prieškambario baldų – spauskite čia, jei norite jas apžiūrėti.

Papildomos spintelės

Dažniausiai viena spinta miegamajame neapsiribojama. Labai mėgstamos ir naktinės spintelės, kurios leidžia šalia savęs pasidėti svarbiausius daiktus – joms daug vietos skirti nereikės, tačiau komfortas bus nepalyginamai didesnis. Tokių baldų stilistiką reikėtų derinti prie lovos, o dydį pasirinkti pagal savo poreikius. Pagalvokite, kiek ir kokių daiktų Jums dažniausiai prireikia laiką leidžiant lovoje – pagal tai ir priimsite sprendimą. Jei daiktams vietos vis dar trūksta, ant sienų pakabinkite kelias lentynas – tuomet lengvai sutalpinsite visą savo sukauptą turtą.

Plati lova

Net nekyla abejonių, jog tai – pats svarbiausias miegamojo baldas. Net ir tuomet, jei kitiems aukščiau aptartiems gaminiams vietos neužteks, lovai erdvės visuomet atrasite. Žinoma, jei tik yra galimybė, rekomenduojama rinktis platesnę lovą, kurioje galėsite patogiai vartytis. Apie tai verta pagalvoti net ir tuomet, jei kol kas gyvenate vienas: tuomet pasikeitus situacijai nebereikės galvoti apie pokyčius.

Tiesa, verta žinoti, kad lovos komfortui įtakos turi ir jos aukštis. Į aukštesnę lovą galima patogiau įlipti ir iš jos išlipti, o svarbiausia, jog tai darant judesiai nepersiduoda Jūsų antrajai pusei. Kambario vietos dėl to paaukoti nereikės, tad jei iki šiol nebandėte, apsvarstykite tokį variantą. Platų įvairių dydžių lovų pasirinkimą siūlo Pigu.lt el. parduotuvė.

Kokybiškas čiužinys

Pasirūpinus lova, ne mažiau svarbu pagalvoti ir apie čiužinį – nuo jo priklausys Jūsų miego kokybė. Jei šio gaminio nebuvo rinkinyje, rinkdamiesi atsižvelkite į jo medžiagą ir pagalvokite, su kokiomis problemomis miegodami dažniausiai susiduriate Jūs ar kuo skundžiasi Jūsų antroji pusė. Kokybiški čiužiniai gali padėti išvengti nemalonaus prakaitavimo ar netgi kamuojančių skausmų, tad kuriant komfortišką aplinką, pasinaudoti tokiais privalumais – tiesiog privalu.                  

Visi šie baldai neabejotinai garantuoja maksimalų komfortą miegamajame, tačiau tikrai ne visų iš jų Jums reikia savo namuose. Kambarys bus jaukus tik tuomet, jeigu prie visų baldų galėsite patogiai prieiti ir visus juos panaudosite pagal paskirtį. Įvertinkite miegamojo dydį ir pagal tai pasirinkite tinkamiausius baldus – jų įvairove tikrai neteks nusivilti.

Pigu.lt inf.

Užs. Nr.830

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video