2024/04/20

 

SENIŪNIJŲ REIKALAI PER KARANTINĄ

Maisto dalijimas nepasiturintiems gyventojams balandžio–gegužės mėnesiais vyks net ir esant ekstremaliai situacijai bei karantinui. Asociatyvi Rasos Čepaitės nuotrauka

Maisto dalijimas nepasiturintiems gyventojams balandžio–gegužės mėnesiais vyks net ir esant ekstremaliai situacijai bei karantinui.
Asociatyvi Rasos Čepaitės nuotrauka

Darbas nuotoliniu būdu išbandymas per karantiną ne tik mokykloms, bet ir kitoms įstaigoms, kurios teikia paslaugas gyventojams. Šios permainos verčia ieškoti naujų komunikavimo būdų. Kaip šiandien sekasi prie naujovių prisitaikyti seniūnijoms?

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Svarbu bendruomeniškumas

Alizavos seniūnijos seniūnė Raminta Ribokaitė sakė, kad darbui nuotoliniu būdu buvo neblogai pasirengta. Namuose turi kompiuterius, spausdintuvus. Seniūnijoje gyventojai nepriimami. Šiuo metu seniūnijoje darbo dienomis būna vienas darbuotojas. Ji pati kaskart keičiasi su vyr. specialiste Aiste Petruliene.

Plačiau skaitykite balandžio 18 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • Ponai seniunai, kam jus einat i tikias pareigas jei bijot zmoniu, juokingai atrodo kai viskas nuotoliniu, o jei dings internetas kaip tada, sededit mrliom spynom uzsirakine, geda tikrai kad tomie valdxion lenda, parode koki
    e bailiai esat.

  • Kaip jauciasi sitas mazas vaikelis foto,sededamas motinai ant keliu ir valgydamas net neuzbalinta pienu kruopu sriuba.Gal jis nera ragaves skanesnes sriubos ir kitokio maisto. Per visas informacines priemones vis kalbama,padekite vaikams,bet ar pasiekia parama tokius vaikelius,ar tik ju tevus?Tiek pristeikta visokiu tarnybu,soc darbuotoju,pasidomekit ar tikrai tokie mazi vaikeliai valgo tik tai,kas foto,jie dar per mazi suprasti gyvenimo tiesas.

Rekomenduojami video