2024/03/28

 

KARŠČIAVIMO KLINIKA IR KARŠČIUOJANTI POLITINĖ REKLAMA

Kur veikia Kupiškio karščiavimo klinika, informuoja tik užrašas raudoname lape, priklijuotame ant konsultacinės poliklinikos durų. Autorės nuotrauka

Kur veikia Kupiškio karščiavimo klinika, informuoja tik užrašas raudoname lape, priklijuotame ant konsultacinės poliklinikos durų.
Autorės nuotrauka

Pagaliau, įveikusi visas iškilusias kliūtis (dėl darbuotojų, dėl apsaugos priemonių), balandžio 16 dieną duris atvėrė Kupiškio karščiavimo klinika.
Ji įsikūrusi Kupiškio ligoninės konsultacinės poliklinikos patalpose.

Numatoma, kad Kupiškio karščiavimo klinika dirbs darbo dienomis po keturias valandas nuo 11 iki 15 valandos.

Pasireklamuoti karantino dienomis susigundė ir neseniai atgavęs teisę eiti savo pareigas korupcijos byloje įtariamas rajono meras, ir laikinoji Savivaldybės administracijos vadovė.

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Pacientai kol kas neplūsta

Penktadienio ryte Kupiškio ligoninės prieigose ryškių rodyklių į karščiavimo kliniką nebuvo. Tik ant šios ligoninės konsultacinės poliklinikos durų raudonavo užrašas, kad čia veikia tokia klinika.

Kol kas jokio pacientų antplūdžio nėra. Gal dėl to, kad klinika savo veiklą tik pradeda. Be to, ne kiekvienas sukarščiavęs žmogus savarankiškai gali čia kreiptis. Viršutinių kvėpavimo takų infekcijos simptomų turintys pacientai į karščiavimo kliniką galės kreiptis tik turėdami šeimos gydytojo siuntimą, kuris bus pateikiamas elektroniniu būdu.

Plačiau skaitykite balandžio 18 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • na šiaip žiniasklaida turėtų būti nešališka . Ir tai ne pirmas , deja , straipsnis kuris parodo ,, mintis “ bet ne Kupiškėnų . p.s. deja šis komentaras manau nebus paviešintas . Geros dienos.

  • Jei susirgsi, tau virs 65 ,kol nuves i aukstesnio gydymo istaiga,ten dar reikes laukti kelias valandas kol apziures.Gali ir nesulaukti eileje,o Dyrai teks toliau vaziuoti pasiimti…..Kam tokia klinika Kupiskyje,jei jauni zmones retai serga sia liga.Manau,tik noras pasireklamuoti,mes turim ‘Karsciavimo klinika’,turim aukstos kvalifikacijos gydytoju, turim apsaugos preimoniu,turim,turim,turim.Viska turim,laukiam ,nelaimes istiktu zmoniu.

  • Taip ir turi būti.Rajono vadovas turi viskuo rūpintis,visur dalyvauti. O kad kai kuriems šokas ,atvertus laikraštį ir foto pamačius,tai iš komentarų aišku.Vėl bus tvarka ir atsakomybė,kad ir kaip begiedosit ir kenksit.

  • Kodėl taip trūksta politinės nuovokos? Brautis į laikraščius, esant tokiai asmeninei situacijai ir vėl gauti purvo vonią, gal vertėtų ramiai pasėdėti iki teismo???

  • Ką daryt tiems, kuriems daugiau nei 60 metų? Tokiems sirgti negalima, nes pensijos amžius 65, tik dirbti arba mirti… kas tokias nesamones dėl karščiavimo klinikos pacientų sugalvojo ???

    • Tuos kuriems virš 60 pristatys į aukštesnio lygio gydymo įstaigą, kadangi tokių žmonių rizika yra didesnė.

  • Kodėl Kupiškis toks numurgęs lyginant su kitais rajonais? Todėl, kad čia gyvena daug ypač pavydžių, mylinčių tik save,žemo intelekto, neiniciatyvių, piktų, niekuo nesidominančių ir atsilikusių nuo bendro gyvenimo ritmo žmonių. Kitaip sakant, jei kaimyno karvė nugaišo …

  • Visi pikti siuo laikotarpiu, taip laikas pasidometi rajono ligonine, personalas jau kreipesi i visas instancjas. Aisku vidurinioji personalo dalis apleista. Vadovai, visi mes zmones ir pradekite skaitytis su kolegomis.

  • Kam ta karščio klimika, jei čia dauguma gyventojų virš 60 metų amžiaus? Reikalui esant, skambinkit iškart Dyrai 🙂

  • „Ir esminis klausimas:kieno gi dėka klinikoje atsirado elementarus termometras?“ – o iš kur mums žinot, jei nuotraukos nebuvo. Ir korespondentai neaprašė. Jei rasiu kur nupirkt, būtinai dar vieną nusiųsiu. O vat Ingridos kaip ir nematau nuotraukoj…

    • Klausimas buvo skirtas ne Jums, o žurnalistei. Bet tiek to, patenkinsim Jūsų smalsumą. Karščio klinikai reikalingas termometras kaip tik ir labai greitai atsirado įsikišus tiems žmonėms, kuriuos su pasimėgavimu apkaltino savireklama. Tokiu pat bùdu atsirado ir tinkamos aprangos ir net kraujospūdžio matavimo aparatas. Na va, didžioji dalis mįslės straipsnio autorei jau atskleista. Belieka pasidomėti apie darbo sutartis, tuomet jau reiks domėtis ir apie ligoninės bei poliklinikos direktorių darbą, o tada jau sukaupti drąsą ir atsiprašyti savireklama apkaltintų žmonių.

      • Įdomu įdomu, karščiavimo klinikos tiekėjas – meras? Gal ir gerai, jei nesugeba rasti tinkamo vadovo, tegu pats termometrus nešioja.

  • Ką čia plustat rajono valdžia, o pasidomekit ką tuo ar kitu klausimu padare ligonines direktorius? ten jis tik pavadinimu direktorius, visais klausimai rupinasi Ramanauskiene, nors jai tikrai reikia pailset, bet pinigu niekada moteriškei negana,tai va ką reiškia užimt postą prieš pensijinio amžiaus žmogui, susimastykit rajono vadovai ir pats direktoriau, ir pradekit žmoniškai rupintis kupiškio ligonine , pavasariškos sekmes.

  • Širšalas be pagrindo. O kaip nufotografuoti pulką žmonių vienoje foto??? Minutės užtenka, kol visi sustoja ir nufotkini. Jokio cia kontakto, tik plepalai. Bet kai nori prisikabinti, tai ir prie stulpo galima.

  • Miela mėdike, ar jūs matėte foto. Net ne visos mėdikės nuotraukoje atrodo susirišę plaukus. Toks jausmas , kad bėda yra tik Ponia Bernatavičienė. Bet gana tos neapykantos, gana neigiamų emocijų. Laikas toks , kad reikia būti vieningiems. Pagarba Ingridai

    • O kas ji tokia? Termometra moka laikyt?

  • Mačiau nuotrauką. Mūsų mylimi medikai , o cente kažkoks juodas paukštelis spartnelius išpūtęs 🙂

  • Klausimas straipsnio autorei: kodėl nepasidomite, ką atvykę dirbti į karščio kliniką rado, o gal nerado medikai? Kokią rado aprangą, kokias rado arba nerado darbo priemones, pagal kokias esančias, o gal nesančias darbo sutartis ėmė dirbti klinikoje? Dėl kokių priežasčių klinika neatidaryta laiku ir, svarbiausia, kas dėl to kaltas? Ir esminis klausimas:kieno gi dėka klinikoje atsirado elementarus termometras? Vat kai į šituos klausimus žurnalistė sugebės atasakyti, reiks atrasti drąsos viešai atsiprašyti žmonių, kuriuos apkaltino, kad jie darosi reklamą.

  • Bernatavičienė net nesupranta, kad į medicinos įstaigas palaidais plaukais eit nerekomenduojama, plaukai turi būti surišti. Bet juk vadas liepia tai ko tik nepadarysi.Sveikas protas iškeliavo. Apgailėtini juokdariai.

  • Labai negražu ir labai neatsakinga. Kodėl pono meriuko nematėm rajone bent savanoriaujat ir gerus darbus darant tuos 9 mėnesius? Net bažnyčion kojos nekėlė, nors pernai per rinkimus kelis kart atsigrūdęs buvo. Galutinai prarado autoritetą mano akyse, koncervatnykas.

    • Pats juk ir atsakei. Dar ne rinkimai, bus rinkimai ir vėl stovės prie bažnyčios durų ir spaus rankas kaip didelis maldininkas. Apsimetėlis ir tiek, bet limpa žmonėms šis triukas

  • DUOKIM DURNIAMS KELIĄ,NES BAISU KO JIE TROKŠTA BEVILTIŠKI LIGONIAI.

  • Straipsnio pavadinimas 100 % tikslus.

  • Įdomu kaip atrodys, pasirodys pasipuikuos korupcija įtariamas meriuka jeigu kita savaite neduok dieve į Kupiški atsibalados korono virusas, greičiausiai bėgs kaip vėlinas nuo kryziaus

    • to 11
      Durniau,ka rukai? O,gal gamta nuskriaude…?

      • Kiba konservatorius?

  • Tai yra labai gerai ir normalu, kad rajono vadovai rūpinasi ir dalyvauja. Būtų neatvykęs Meras, sakytumėte kodėl jo nėra, nesirodo, nesidomi ? Rašyti visi moka, o dirbti ne kiekvienas. Gal yra už ką ir padėkoti, ne tik kritikuoti. Ramybės jums.

Rekomenduojami video