2024/04/25

 

SUGRĮŽUSIEMS NUO ŠIOL KARANTINAS – PRIVALOMAS

Laikinoji Savivaldybės administracijos direktorė sakė, kad nuo pirmadienio rajone uždarytos visos vaikų žaidimų aikštelės. Dezinfekuojami viešieji lauko suoliukai, treniruokliai ir kt. Nuotrauka iš redakcijos archyvo

Prasideda antra karantino dėl koronaviruso savaitė. Situacija keičiasi nuolat, daugėja infekuotų žmonių Lietuvoje. Jau niekas nebeabejoja apie karantino pratęsimą, fiksuojami neatsakingų piliečių saviizoliacijos pažeidimai.

Kokie priimti Kupiškyje nauji sprendimai, svarbūs visiems gyventojams?

Banguolė ALEKNIENĖ-ANDRIJAUSKĖ

Apie patalpas

Savivaldybės administracijos laikinoji vadovė Ingrida Bernatavičienė, kuri yra ir Kupiškio rajono savivaldybės Ekstremalių situacijų komisijos pirmininkė, informavo, kad per savaitgalį ypatingų įvykių, susijusių su koronaviruso situacija rajone, nebuvo.

Vienas asmuo, sugrįžęs iš užsienio, ketino apsigyventi Rudiliuose, kur yra parengtos 33 saviizoliacijos vietos Jono Laužiko daugiafunkciame centre, bet apsigalvojo. Rado, kur kitur galės tą karantino laikotarpį praleisti.

Kol kas nė vienas žmogus saviizoliacijai nepasinaudojo tomis patalpomis, nors nusiskundimų, kad yra nesilaikančių saviizoliacijos sąlygų, yra gauta.

Skaitykite kovo 24 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Komentarų nėra

Sorry, the comment form is closed at this time.

Rekomenduojami video