2024/03/29

 

RESPIRATORIŲ MEDIKAI DAR LAUKIA

Poliklinikos direktorius pabrėžė, kad pacientai į gydymo įstaigas ir kitas viešas vietas privalo ateiti su apsauginėmis kaukėmis. Mariaus Morkevičiaus (ELTA) nuotrauka

Poliklinikos direktorius pabrėžė, kad pacientai į gydymo įstaigas ir kitas viešas vietas privalo ateiti su apsauginėmis kaukėmis.
Mariaus Morkevičiaus (ELTA) nuotrauka

Pastaruoju metu, ypač interneto erdvės, prikimštos įvairiausios informacijos – nuo pilietinių iniciatyvų, kaip padėti medikams, iki pačios medikų bendruomenės pranešimų, kokia pagalba šiandien yra pati svarbiausia ir lemianti.

Kokia reali situacija Kupiškio rajono gydymo įstaigose, kokia labdara pasiekė rajono medikus?

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Turimi ištekliai – paramedikams

Viena iš iniciatyvų „Laikykitės, medikai!“ skirta aukoti lėšoms, kurios bus naudojamos aprūpinti gydymo įstaigose dirbančius asmenis apsauginėmis priemonėmis.

Šią iniciatyvą organizavo žurnalistas Andrius Tapinas. Per savaitę žmonės suaukojo daugiau nei 660 tūkstančių eurų.

Dalį FFP2 klasės respiratorių numatyta skirti ir Kupiškio pirminės asmens sveikatos priežiūros centrui (PASPC), ir Kupiškio ligoninei.

Kupiškio PASPC direktorius Robertas Baltrūnas teigė, kad apie A. Tapino iniciatyvą girdi pirmą kartą.

Skaitykite kovo 24 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Ponas Baltrunai gal jums tai nelabai rupi? facebook Tapino rasite atsakymus,nebukite abejingas ,nesekite pirmtake., ŽIŪRITE BET NEMATOTE _KLAUSOTE BET NEGIRDITE ,juk būna taip ponas viršininke?O gal ir virusas jums naujieną?

Rekomenduojami video