2024/04/19

 

VERSLAS KARANTINO SĄLYGOMIS: NERIMĄ NUGALI OPTIMIZMAS?

Verslininkė Aistė Degutienė klientams siūlo prekių pristatymo į namus paslaugą. Kol kas tokiu būdu prekes dažniausiai užsisako jaunimas. Nuotrauka iš asmeninio pašnekovės albumo

Kas apsukrus, nepražus ištikus bėdai. Dėl šalyje įsigaliojusio karantino prekybos ir paslaugų sektorius persiorientavo pagal klientų poreikius.

Kaipgi verslūs žmonės prisitaikė prie naujų sąlygų Kupiškyje?

Vilė LEŠČINSKIENĖ

Prisidurti galima

Dviejų parduotuvių Šepetoje savininkė Aistė Degutienė klientams pasiūlė naujovę – maisto ir buities prekes galima užsisakyti tiesiog paskambinus parduotuvės telefonu ir jos bus atgabentos prie pat namų durų. Pašnekovė tvirtino, kad mintį įkurti internetinę „Šepetopolio“ parduotuvę brandino jau seniai, bet dėl karantino planus turės paankstinti.

„Žmonės daugiausia apsiperka Kupiškyje, o mus aplanko, kai pritrūksta vienos ar kitos prekės. Populiariausia prekė – duona. Taip pat perkamiausios yra kruopos ir makaronai“, – sakė A. Degutienė.

Verslininkė pastebėjo, kad prekių pristatymo paslauga naudojasi jauni Šepetos žmonės. Vyresni linkę apsipirkti kaip įprastai, atėję į parduotuvę. A. Degutienė mano, kad dauguma gyventojų dar nesupranta problemos rimtumo ir masto. Pirkėjui, kuris į parduotuvę atėjęs nenori dezinfekuotis rankų, reikia ilgai ir nuobodžiai aiškinti, kodėl tai privaloma daryti.

Skaitykite kovo 21 d. „Kupiškėnų mintyse“

Dalintis
Vėliausias komentaras
  • Šaunuolė.

Rekomenduojami video