2024/03/19

 

KUPIŠKIO RAJONO MERUI PRATĘSTAS NUŠALINIMAS NUO PAREIGŲ

Teismas patenkino Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorės prašymą ir Kupiškio rajono merui Dainiui Bardauskui pratęsė nušalinimo nuo pareigų terminą 3 mėnesiams.

Specialiųjų tyrimų tarnybos Panevėžio valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl korupcinio pobūdžio nusikalstamų veikų Kupiškio rajono savivaldybėje. D. B. yra pareikšti įtarimai dėl piktnaudžiavimo tarnyba. Tyrimui vadovauja Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorė.

Ikiteisminiam tyrimui vadovaujanti prokurorė kreipėsi į teismą dėl D. Bardausko nušalinimo nuo pareigų termino pratęsimo, kad būtų greičiau ir nešališkiau ištirtos nusikalstamos veikos, kurias jis galimai padarė būdamas valstybės tarnautoju, vykdydamas savo tiesiogines tarnybines funkcijas, susijusias su jo užimamomis pareigomis.

Panevėžio apylinkės teismo Panevėžio rūmų nutartimi Kupiškio rajono meras lieka nušalintas nuo pareigų iki balandžio 10 d.

Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus inf.

 

Nuotrauka iš Prokuraturos.lt

Dalintis
Vėliausi komentarai
  • VALIO!SVEIKINIMAI TIKRAM MERUI.TAM,KURIAM NEPAVYKO JUO TAPTI REIKIA MOKĖTI PRALAIMĖTI GARBINGAI. KAIP SAKOMA-ATEITIS PARODYS.GALŲ GALE VĖL SAVIVALDYBĖJE BUS TVARKA-BE BEGALINIŲ KAVUČIŲ GĖRIMŲ

  • Labai idomi situacija ,ka ten tiek laiko tiria prokuratura del kokio sumauto kiosko tiek laiko zmonems tampo nervus….

  • Etatines komentu darbininkes mums tik pakelia nuotaika, pasijuokiam ir tiek:) kadangi nervines lasteles tai zusta joms, raukslejasi nuo pykcio tai jos, menulio/t.y. proto uztemimas taigi joms, o daugumai normaliu zmoniu dzin ka jos loja ant Mero. Siu personu nuomone yra tiesiog bereiksme, tie jų komentarai apie jas pacias pasako viska.

    • Juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis. Janušonienė nedirbo mėnesį. Dabus apskaičiavo, įvertino- ir į darbą vėl. O čia matosi, kad daug darbų suveikta. Neįsivaizduokit, kad nesupranta žmonės. Kuo rimtesni kaltinimai, tuo ilgiau aiškinasi. Taigi matydavom kaip susitikinėja su administracijos direktoriumi. Tai gal ne apie mergas uturiavo. Tai irgi įvertinta. Nedorai atrodo Dainius B. Nors… kai paklausai nusikaltėlių, tai jie visi neteisingai nubausti. Tokia jų moralė.

  • Tai taip ir yra,kad kaltinimų kaip ir nebėra,tik laiko tempimas.O merui dar patogiau,labai lengvai atsisijos ir darbe ir partijos gretose,kas draugas, o kas tik prilipėlis. Nebesinervuokit,pabaigs Dainiukas ramiai savo kadenciją, reikia duot atsipūst žmogui.

  • Visi jūs bebrai. Ir sunku Lietuvą, o dar labiau rajoną apsaugoti nuo jūsų paveldėtų dantų. Net rinkėjai darosi į jus panašūs…Užpelkėjusi bebrų užtvanka…Buožių-kolchozo pirmininkų-jų sūnelių-rojus. Žiūrint iš šalies, labau panašu į kirmėlyną.

    • O koks skirtumas – ar bebrų kirmėlynas, ar konservuota šunauja?

  • Na bebrai su varliagaudziais pirmyn.Jau pradėjot okupuoti šiltas vieteles ,o baisiausia kad su tokiais kombinatoriais.Tai bus dabar kultūra aukščiausio laipsnio.Nesnauskit ,juk meras tiek padarė,kad jus paėmę valdžia galėsit vėl nieko nedaryti nu nebent kokius vėl vandenys valyti.Auginsite pilvus .Bet nesidžiaukite ,sugriš meras,nors jus kaip gyvatės iš kailio neriatės.kad to nebūtų,

    • Demografine katastrofa. Kupiskyje pasikeite kartos ir dar emigracija nuskurdino miesteli. Tokiu laiku ir pralindo koncervatorai i valdzia. Kupiskis atsigaus ir niekada neberinks melagiu ir vagiu.

  • Ar jau bus galima Kaledu egle Kupiskyje puosti penkiakampe zvaigzde kaip Betliejuje ? Ar ziniasklaida neberasines koncervatoriu uzsakytu straipsniu ? Ar daugiau nebebus perrasinejama Kupiskio istorija ?

Rekomenduojami video